ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Τρίτη 12 Μαρτίου 2024

Γιάννης Ξανθόπουλος: Πως έγινε το τροχαίο δυστύχημα στο Μενίδι που ενεπλάκη ο γνωστός τραγουδιστής

 


Καρέ καρέ τις συνθήκες του δυστυχήματος στο Μενίδι στο όποιο ενεπλάκη ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος και κατεγράφησαν από τους άνδρες της Τροχαίας αποκαλύπτει το newsit.gr.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν καταγραφεί από τους άνδρες της ΕΛΑΣ το σοβαρό τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος σημειώθηκε στις 5:10 τα ξημερώματα της Τρίτης (12/03/2024) στο Μενίδι.

Το ασημί Ford Focus CMAX που οδηγούσε ο 24χρονος τραγουδιστής Γιάννης  Ξανθόπουλος ενώ κινούνταν στην οδό Δεκελείας  99 στο Μενίδι με κατεύθυνση από Βαρυμπόμπη προς Κέντρο Αχαρνών, εξετράπη αριστερά της πορείας του και συγκρούστηκε με το όχημα που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα στο οποίο επέβαιναν δύο φίλοι ηλικίας 20 και 19 ετών. 

Από τη σφοδρή σύγκρουση το όχημα στο οποίο φέρεται να έπεσε πάνω του το τζιπ του τραγουδιστή που τις τελευταίες εβδομάδες διαγωνίζεται στο J2US προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού. Αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν ο ελαφρύς τραυματισμός του Γιάννη Ξανθόπουλου και του 20χρονου οδηγού του άλλου οχήματος και ο θανάσιμος τραυματισμός 19χρονου συνεπιβάτη του.




Και τα τρία άτομα διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο του ΚΑΤ με τον 20χρονο να είναι σε σοβαρότερη κατάσταση. 

Την προανάκριση του περιστατικού έχει αναλάβει το αρμόδιο τμήμα της τροχαίας της Βορειοανατολικής Αττικής, ενώ για τον νεκρό έχει παραγγελθεί νεκροψία – νεκροτομή. Παράλληλα έγινε αιμοληψία για να διαπιστωθεί εάν οι δύο οδηγοί βρίσκονταν υπό την επίδραση οινοπνεύματος η άλλων τοξικών ουσιών, ενώ δεν εξακριβώθηκε η χρήση ζωνών ασφαλείας από ταα άτομα που βρίσκονταν εντός των δύο οχημάτων. 

Αρχικά οι δύο οδηγοί συνελήφθησαν για παράβαση των άρθρων 28 και 302 του Π. Κ στα οποία περιλαμβάνεται και το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια. Τελικά με προφορική εντολή εντολή του εισαγγελέα πρωτοδικών Αθηνών αφέθηκαν ελεύθεροι.     

Στο σημείο του δυστυχήματος βρέθηκαν από νωρίς φίλοι του 19χρονου που έχασε τόσο άδικα την ζωή του τα ξημερώματα της Τρίτης (12/03/2024).

Όπως τόνισε ένας φίλος του με το που το έμαθε έτρεξε αμέσως για να δει που σκοτώθηκε ο 19χρονος.

Άλλος φίλος του 18χρονου είπε πως «αυτός που τους χτύπησε είχε αναπτύξει ταχύτητα με το αμάξι, πήγε να προσπεράσει άλλο όχημα, κάποιος πέρασε λογικά το stop και ο άλλος οδηγός έκανε προσπέραση, έρχονταν τα παιδιά από πάνω και τους χτύπησε. Πήγαιναν για δουλειά».

Πηγή:www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου