ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

Βρετανός υπέφερε βάναυση κακοποίηση από τη σύζυγό του επί 20 χρόνια: Το σοκαριστικό υλικό σαδιστικής βίας

 


Ακραία ενδοοικογενειακή βία βίωνε ένας Βρετανός από την σύζυγό του, σε μια σοκαριστική ιστορία που γυρίστηκε σε ντοκιμαντέρ.

Φαινομενικά, το θύμα ενδοοικογενειακής βίας, ο Βρετανός Richard Spencer είχε την τέλεια ζωή – μια επιτυχημένη καριέρα με εξαψήφιο μισθό, ζούσε σε ένα μεγάλο σπίτι με επτά υπνοδωμάτια σε ένα καταπράσινο προάστιο στο Γιορκσάιρ με τη σύζυγό του και τα τρία όμορφα κοριτσάκια τους.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο οι αστυνομικοί πίστεψαν ότι είχαν μπει σε λάθος σπίτι όταν αρχικά εμφανίστηκαν στο ακίνητο με μια Jaguar σταθμευμένη απ’ έξω για να ερευνήσουν μια πιθανή υπόθεση ενδοοικογενειακής κακοποίησης, τον Ιούνιο του 2021.

Ωστόσο, πίσω από τις κλειστές πόρτες ο 47χρονος Ρίτσαρντ Σπένσερ, βίωνε επί 20 χρόνια τον τρόμο στα χέρια της συζύγου του. Η 46χρονη Sheree τον κακοποιούσε με γροθιές και δαγκωματιές κάθε φορά που εκείνη κατανάλωνε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.


Η Sheree πρώην επικεφαλής της μεταρρύθμισης των φυλακών, φυλακίστηκε πέρυσι, όταν ο Ρίτσαρντ παρουσίασε στους αστυνομικούς 43 εικόνες με το μελανιασμένο σώμα του. Μάλιστα, είχε καταγράψει κρυφά την αδιάκοπη κακοποίησή του σε κάμερες που είχαν εγκατασταθεί για την επιτήρηση των παιδιών τους στο σπίτι τους, στο Μπάμπουιθ του Ανατολικού Γιορκσάιρ.

Χθες (18.03.2024), ο γενναίος πατέρας τριών παιδιών μίλησε ανοιχτά για την κακοποίηση που υπέστη από τη σύζυγό του στο συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ του Channel 5 ‘My Wife, My Abuser: The Secret Footage”.



Τα σοκαριστικά αποσπάσματα αποκάλυψαν μόνο ένα μέρος του βασανισμού που υπέστη ο Richard. Σε μια περίπτωση η Spencer φαίνεται να κρατάει ένα μαχαίρι στο λαιμό του συζύγου της, ενώ τα παιδιά τους ακούγονται να κλαίνε στο βάθος.

Σε μια άλλη, φαίνεται να τον αρπάζει από τα μαλλιά και να τον χτυπάει παντού, ενώ κάθεται σε έναν καναπέ στο παιδικό δωμάτιο και τον αποκαλεί “χοντρό και “τεμπέλη’.

 Αλλά η σωματική κακοποίηση αποτελούσε μόνο ένα μέρος αυτού που ένας δικαστής περιέγραψε αργότερα ως μία από τις χειρότερες περιπτώσεις εξαναγκαστικού ελέγχου” που είχαν δει ποτέ, με τον Richard να εξηγεί ότι ήταν η ταπείνωση και η λεκτική κακοποίηση που υπέστη που τον επηρέασε περισσότερο.

Αυτά που με επηρέαζαν περισσότερο από τις σωματικές επιθέσεις ήταν τα πιο εξευτελιστικά πράγματα που μου έκανε”, είπε.

Στην κουζίνα είχαμε συχνά ένα κουτί με 12 ή περισσότερα αυγά, τα οποία έπαιρνε και τα έσπαγε πάνω στο κεφάλι μου ή στο πρόσωπό μου. Μερικές φορές ήταν τόσο θυμωμένη που το τσόφλι του αυγού έκοβε το δέρμα μου.

Έπρεπε να κάνω ντους για να βγάλω το αυγό από τα μαλλιά και τα ρούχα μου – πολλές φορές ένιωθα απελπισμένος μετά από αυτά που συνέβαιναν.

Ο Richard είπε ότι “ένα από τα πιο αποθαρρυντικά” περιστατικά συνέβη όταν η σύζυγός του τον διέταξε να κατέβει από το κρεβάτι τους, καθώς “αγόρασε το κρεβάτι με την πιστωτική της κάρτα”. Ενώ εκείνος καθόταν στο πάτωμα διαφωνώντας μαζί της, εκείνη αφόδευσε στο κεφάλι του.

Σε μια προσπάθεια να πληγώσει τον σύζυγό της, τον οποίο αποκαλούσε “ρομπότ”, η Spencer έλεγε συχνά “Ελπίζω η αδελφή σου να πεθάνει από καρκίνο του μαστού” και “Ελπίζω να πεθάνει”.

Άλλα ηχητικά αποσπάσματα αποκάλυψαν ότι η γυναίκα τον κατηγορούσε ότι “Το πρόβλημα στο γάμο μας οφείλεται σε σένα”, αναφερόμενος στο γεγονός ότι χρειάστηκε να προχωρήσουν σε εξωσωματική γονιμοποίηση.

Η Spencer προσπάθησε να παρουσιάσει τον Richard ως τον κακό στη σχέση τους. Κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια ενός βίαιου ξεσπάσματός της έσπασε ένα μπουκάλι κρασί στο αυτί του Richard αφήνοντάς το μόνιμα παραμορφωμένο.

Όταν εκείνος προσπάθησε να της εξηγήσει τον πόνο που ένιωθε, εκείνη άρχισε να τον κλωτσάει στο αυτί και απείλησε να σπάσει το πρόσωπό της στον καθρέφτη του μπάνιου τους.

Ανακαλώντας τη συζήτηση, ο Richard είπε ότι η σύζυγός του είπε: “Και μόλις το κάνω αυτό, μπορώ να βγάλω περιοριστικά μέτρα εναντίον σου, ώστε να μην δεις ποτέ το μωρό σου”.

Σε μια διεφθαρμένη προσπάθεια να παρουσιάσει τον σύζυγό της ως τον θύτη, συνέχισε να φωνάζει από το ανοιχτό παράθυρο της κρεβατοκάμαράς τους “σταμάτα, σταμάτα Richard με πονάς, σταμάτα να με χτυπάς συνέχεια” σε μια προσπάθεια να την ακούσουν οι γείτονες.

Τα όσα φρικτά βίωνε ο άντρας, αποκαλύφθηκαν μετά από μπάρμπεκιου σε γειτονικό σπίτι, στο οποίο η Σέρι, που δεν είχε πάει. Ο Ρίσαρντ άρχισε να μιλάει για το σκοτεινό μυστικό της οικογένειας.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε ένα nightclub το 2000 και παντρεύτηκε το 2009.

Πηγή:www.newsit.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου