ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Ανδριανή Τσάφου, η ελληνίδα «μούσα» του Tζόρτζιο Αρμάνι (photos)






Η Ανδριανή Τσάφου εντυπωσίασε τον κορυφαίο ιταλό σχεδιαστή μόδας Τζόρτζιο Αρμάνι, ο οποίος την επέλεξε μεταξύ δεκάδων μοντέλων για να περπατήσει στην πασαρέλα του στο πλαίσιο του Fashion Week που έγινε πρόσφατα στο Μιλάνο.


 Η Ανδριανή Τσάφου, η οποία περπάτησε στην πασαρέλα με ρούχα Αρμάνι και ενθουσίασε τον...
...σπουδαίο Ιταλό designer, επέστρεψε προσφάτως από το Μιλάνο και δήλωσε:
«Είμαι πολύ περήφανη που επιλέχθηκα μεταξύ τόσο πολλών μοντέλων. Ήμουν στο Μιλάνο ένα μήνα για μόντελινγκ. Πήγα στο κάστινγκ και ο Armani, ο οποίος ήταν πολύ ευγενικός μαζί μου, φάνηκε ενθουσιασμένος. Όμως η απάντηση δεν ήρθε αμέσως. Ύστερα περίπου από τρεις εβδομάδες, περίοδο που άρχιζε πλέον η τελική προετοιμασία για την Eβδομάδα Mόδας του Μιλάνου, με ενημέρωσαν ότι θα έχω και δεύτερη συνάντηση. 

Σε αυτή τη συνάντηση είχαμε και το fitting των ρούχων για την παρουσίαση στην πασαρέλα.Το βράδυ της ίδιας μέρας πήρα την επιβεβαίωση ότι τελικώς του άρεσα με τα ρούχα του, έμεινε ικανοποιημένος από το περπάτημά μου στην πασαρέλα και ενημερώθηκα πια για τις τελευταίες λεπτομέρειες του σόου».
Το μοντέλο, σύμφωνα με την Εspresso, μίλησε και για το πόσο δύσκολο είναι να ξεχωρίσεις ανάμεσα σε δεκάδες, πανέμορφα μοντέλα:  

«Πάρα πολλά μοντέλα περνάνε από κάστινγκ για διεκδικήσουν μια θέση στο σόου του Armani. Υπάρχει πάρα πολύ μεγάλος ανταγωνισμός. Πάντως, πρέπει να πω ότι παίζει μεγάλο ρόλο γενικώς στο μόντελινγκ και κυρίως στην επιλογή των μοντέλων που θα πάρουν μέρος στην εβδομάδα μόδας το ύψος και ο Armani είναι πολύ αυστηρός σε αυτό. Δεν δεχόταν μοντέλα κάτω από 1,80μ, ενώ έδωσε μεγάλη σημασία στο ύφος και στο περπάτημα».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου