ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

Σοκ: Ο Τζόκοβιτς ανακοίνωσε το «διαζύγιο» με τον προπονητή του!

 

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ανακοίνωσε μέσω Instagram το τέλος της συνεργασίας του με τον προπονητή Γκόραν Ιβανίσεβιτς.

Χώρισαν οι δρόμοι του Νόβακ Τζόκοβιτς και του Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Σέρβος, Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξη ανακοίνωσε μέσω instagram το τέλος της συνεργασίας με τον προπονητή του.

Η συνεργασία του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2019 στο τουρνουά του Wimbledon. Τα πέντε χρόνια της συνεργασίας των δύο ανδρών ήταν εξόχως παραγωγικά. Ο Τζόκοβιτς, με τον Ιβανίσεβιτς στο πλευρό του, κατέκτησε 12 Grand Slam τίτλους, έφτασε τους 24 συνολικά φτάνοντας στην κορυφή της σχετικής λίστας όπου συγκατοικεί με τη Μάργκαρετ Κορτ.

«Θυμάμαι καθαρά τη στιγμή που κάλεσα τον Γκόραν να γίνει μέλος της ομάδας μου. Ήταν πίσω στο 2018 κι εγώ και ο Μάριαν (σ.σ Βάιντα) ψάχναμε κάτι να καινοτομήσουμε και να φέρουμε κάποια μαγεία σερβίς στο δίδυμό μας. Πράγματι, δεν φέραμε μόνο σερβίς, αλλά γέλια, διασκέδαση, year-end No.1 στην παγκόσμια κατάταξη, επιτεύγματα-ρεκόρ καθώς και 12 ακόμα Grand Slam τίτλους (και μερικούς τελικούς) από τότε. Ανέφερα και το δράμα; Οι φαν μου θα ξέρουν... Ο Γκόραν κι εγώ αποφασίσαμε να σταματήσουμε να δουλεύουμε μαζί πριν από μερικές μέρες. Η χημεία μας στο κορτ είχε σκαμπανεβάσματα, αλλά η φιλία μας ήταν πάντα σταθερή.

Η αλήθεια είναι πως είμαι περήφανος (δεν είμαι σίγουρος αν και αυτός είναι) που εκτός του ότι κερδίσαμε μαζί τουρνουά, είχαμε σε εξέλιξη για πολλά χρόνια και μια μάχη στο Parchisi. Και αυτό το τουρνουά δεν σταματάει ποτέ για εμάς. Ευχαριστώ για όλα, φίλε μου. Σε αγαπώ», ανέφερε στο μήνυμά του στο instagram ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Σέρβος τενίστας, πάντως, δεν έχει κάνει και τόσο καλό ξεκίνημα τη φετινή σεζόν αφού αποκλείστηκε στα ημιτελικά του Australian Open από τον Γιάνικ Σίνερ. Ο Τζόκοβιτς υπέστη αποκλεισμό - σοκ από τον Λούκα Νάρντι, Νο.123 στον κόσμο, στον τρίτο γύρο του Indian Wells και στη συνέχεια απέσυρε τη συμμετοχή του από το τουρνουά του Μαϊάμι.

Πλέον, αναμένεται, η ανακοίνωση του νέου προπονητή του Νόλε. Στο twitter, πάντως, δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναφέρουν ότι ο Σέρβος θα έχει στο πλευρό του ο Ρότζερ Φέντερερ. Ο Ελβετός θρύλος του τένις αποσύρθηκε από την ενεργό δράση τον Σεπτέμβριο του 2022 ενώ έχει εκφράσει κατά καιρούς την επιθυμία να ασχοληθεί με την προπονητική.



Πηγή:www.sportal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου