ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

Κονσταντίν Κολτσόφ: Ο σύντροφος της Αρίνα Σαμπαλένκα αυτοκτόνησε

 


Ανατροπή στην υπόθεση του θανάτου του Κονσταντίν Κολτσόφ. Σύμφωνα με την αστυνομία του Μαϊάμι, ο σύντροφος της Αρίνα Σαμπαλένκα δεν πέθανε από θρόμβωση αλλά αυτοκτόνησε!

Σε αυτοκτονία φαίνεται τελικά ότι οφείλεται ο θάνατος του Κονσταντίν Κολτσόφ, του 42χρονου πρώην αθλητή του χόκεϊ επί πάγου και συντρόφου της Λευκορωσίδας τενίστριας, Αρίνα Σαμπαλένκα.

Η αστυνομία του Μαϊάμι κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα, αποκλείοντας το ενδεχόμενο της ανθρωποκτονίας, αλλά και το σενάριο περί θρόμβωσης.

Σύμφωνα με τους ερευνητές τη Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2024, περίπου στις 12:39 π.μ., η αστυνομία και η πυροσβεστική ομάδα του Bal Harbor στάλθηκαν στο St. Regis Bal Harbor Resort, 9703 Collins Avenue, για έναν άνδρα που πήδηξε από ένα μπαλκόνι. Το Αστυνομικό Τμήμα του Μαϊάμι-Ντέιντ και το Γραφείο Ανθρωποκτονιών, απάντησε και ανέλαβε τη διερεύνηση της φαινομενικής αυτοκτονίας του κ. Κονσταντίν Κολτσόφ… Δεν υπάρχει υποψία ανθρωποκτονίας”, ανέφερε η αστυνομία στο CNN.

Η Σαμπαλένκα και ο Κολτσόφ ήταν μαζί από το 2021. Ο Λευκορώσος υπήρξε σπουδαίος αθλητής του χόκεϊ, με… βαρύ βιογραφικό ενώ είχε τρία παιδιά.

Έπαιξε από το 1998 έως το 2016, έγινε draft στο νούμερο 18 το 1999 από τους Πίτσμπεργκ Πένγκουινς, έπαιξε σε 144 αγώνες στο NHL και φόρεσε την φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας του σε δύο χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες και σε 10 παγκόσμια πρωταθλήματα.

Αυτή είναι η δεύτερη απώλεια που βιώνει η Αρίνα Σαμπαλένα τα τελευταία χρόνια. Η δυο φορές πρωταθλήτρια του Australian Open είχε χάσει τον πατέρα της ξαφνικά από καρδιά το 2019.

Πηγή:www.newsit.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου