ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Μισθός άνω των €175.000 θα σας έβαζε σε πειρασμό να εργαστείτε σε νησί της Σκωτίας;

 


Θα σας έβαζαν 175.288,50 ευρώ στον πειρασμό να μετακομίσετε σε ένα από τα πιο όμορφα νησιά της Σκωτίας; Ένα από τα πιο απομακρυσμένα ιατρεία του Ηνωμένου Βασιλείου, που εξυπηρετεί τα νησιά Uist και Benbecula στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Εβρίδων στη Σκωτία, προσφέρει τον παραπάνω μισθό (150.000 λίρες) για να προσελκύσει νέους γιατρούς να ζήσουν και να εργαστούν εκεί.

Στο κοντινό νησί Rum, οι γονείς αναζητούν νέο δάσκαλο για τους πέντε μαθητές του δημοτικού και τα δύο παιδιά του νηπιαγωγείου – με ένα πακέτο μισθού 79.459,50 ευρώ (68.000 λίρες)

Είναι μέρος των προσπαθειών για την αντιμετώπιση της κρίσης προσλήψεων σε πολλές αγροτικές υπηρεσίες.

Για τους κατοίκους, πρόκειται για κάτι περισσότερο από απλές θέσεις εργασίας.

Πρόκειται για την προσέλκυση νέων ανθρώπων για να ζήσουν και να εργαστούν στην καρδιά των νησιωτικών κοινοτήτων της Σκωτίας.

Κοιτάμε πάντα ποιος έρχεται, το άτομο και την οικογένειά του”, δήλωσε στο BBC ο Gordon Jamieson, διευθύνων σύμβουλος του NHS Western Isles.

Δεν είναι επιλογή όλων να έρθουν και να μείνουν σε μια απομακρυσμένη νησιωτική κοινότητα. Για τους επαγγελματίες υγείας, όταν επιλέγεις ένα μέρος όπως το Uist και το Benbecula, είναι απομακρυσμένο όσον αφορά τη δουλειά”.

Με έδρα το Benbecula Medical Practice, το NHS Western Isles προσφέρει ένα “ενισχυμένο ποσοστό” 40% πάνω από έναν τυπικό μισθό για να προσελκύσει μια νέα ομάδα γιατρών.

Απευθύνουν έκκληση σε γιατρούς με “αίσθηση περιπέτειας και πάθος για την ιατρική”. Θα εξυπηρετούν την ομάδα των έξι νησιών στις Εξωτερικές Εβρίδες, με συνολικό πληθυσμό περίπου 4.700 ατόμων.

Πηγή:www.newsit.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου