ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Κυριακή 17 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στο Μεσολόγγι: Νέος κύκλος καταθέσεων για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου

 


Το έγκλημα στο Μεσολόγγι είχε συνταράξει τη χώρα. Δύο και πλέον μήνες μετά τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου, οι Αρχές περιμένουν μια σειρά από πρόσωπα να καταθέσουν…

Οι γονείς και οι αδερφές του Μπάμπη Κούτσικου, περιμένουν τις τελικές απαντήσεις της αστυνομίας για το έγκλημα στο Μεσολόγγι. Για τα κίνητρα της δολοφονίας και τους δράστες. Ο 50χρονος κρεοπώλης που έχει ήδη προφυλακιστεί επιμένει πως είναι αθώος και πως δεν έχει βάψει τα χέρια του, με αίμα. Οι Αρχές όμως θεωρούν πως έχουν στα χέρια τους, τα πειστήρια της ενοχής του. Θέλουν όμως να ολοκληρώσουν την έρευνα για τυχόν συνεργούς. Για άτομα που είτε πήραν μέρος στο φονικό είτε έδωσαν την εντολή.

Ανοιχτή παραμένει η υπόθεση της δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι και αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις το προσεχές διάστημα με νέο κύκλο καταθέσεων. Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News, αναμένεται να κληθούν από τις Αρχές μια εργαζόμενη σε επιχείρηση εστίασης της περιοχής, άτομα που συνελήφθησαν πρόσφατα για ναρκωτικά, τοπικοί επιχειρηματίες αλλά και άτομα που έχουν εμπλακεί σε υποθέσεις αρχαιοκαπηλίας.

Επίσης, ανάμεσα στον κύκλο αυτό είναι και συγγενείς του κρεοπώλη που κατηγορείται για τη δολοφονία, οι οποίοι είχαν δανειστεί χρήματα από τον Μπάμπη Κούτσικο. Λόγω των καθυστερήσεων που σημειώνονται στη συγκέντρωση στοιχείων της υπόθεσης δεν ζητήθηκε ακόμα από τους 30 μάρτυρες να δώσουν κατάθεση.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η ανακρίτρια δεν έχει λάβει ακόμα τα πλήρη στοιχεία που αφορούν την επίσημη ιατροδικαστική έκθεση, τις ιστολογικές και τοξικολογικές αναλύσεις του Μπάμπη Κούτσικου. Ακόμα εκκρεμούν τα αποτελέσματα από την άρση των τηλεφωνικών επικοινωνιών πολλών προσώπων, τα στίγματα των κινητών τους κατά το επίμαχο διάστημα 4ης και 5ης Ιανουαρίου, όταν και έγινε η δολοφονία, αλλά και το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Δικαστικές πηγές αναφέρουν στην εφημερίδα ότι η «υπόθεση όχι μόνο δεν έχει κλείσει, όχι μόνο δεν έχει βαλτώσει, αλλά αντίθετα το έργο της ανακρίτριας προχωρά με επιμέλεια και ενδελεχή εξέταση όλων των στοιχείων και πληροφοριών, ώστε να μην υπάρξει σκοτεινό σημείο στην υπόθεση».

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η εντολή που είχε δοθεί να συνεχιστεί η έρευνα από ειδική μονάδα με έξοδα του Δημοσίου, στην περιοχή «Λυόμενα», όπου ο κρεοπώλης που κατηγορείται για τη δολοφονία του Μπάμπη, έμεινε για 11 λεπτά, ανοίγοντας και το κινητό του.

Δυστυχώς η έρευνα με τα ειδικά μηχανήματα που «σκανάρουν» τον βυθό δεν είχαν αποτέλεσμα και έτσι η έρευνα διακόπηκε χωρίς να εντοπιστεί η καραμπίνα με την οποία δολοφονήθηκε ο νεαρός.

Πηγή:www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου