ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Τα πιο hot video clip της Jennifer Lopez (videos)

Με λίγα ή περισσότερα ρούχα, μένει πάντα αισθησιακή

 Τα πιο hot video clip της Jennifer Lopez (videos)

H Jennifer Lopez έχει διανύσει 12 μουσικά χρόνια γεμάτα με εντυπωσιακά video, πιασάρικα τραγούδια και σέξι εμφανίσεις. Αυτά είναι τα πιο hot video clip της!

Ξεκινώντας τη μουσική σέξι διαδρομή, γυρνάμε στο 1999 και βλέπουμε την πρώτη της επιτυχία από το album "On Τhe 6". H Jennifer συστήνεται στο κοινό δείχνοντας τις χορευτικές της ικανότητες, φορά στενά φορέματα και κοντά μπλουζάκια, στο video για το απόλυτα radio friendly "If You Had My Love".



To "Waiting For Tonight", από το ίδιο album, ήταν ένα ακόμη σέξι clip αφού η Jennifer εμφανίζεται με κοντά σορτσάκια και μαγιό στο τέλος του video.


Το "Love Don't Cost A Thing" του 2001, από το επόμενό της album ήταν ένας φόρος τιμής στην αγάπη χωρίς ανταλλάγματα. Γι'αυτό η Jennifer πέταξε από πάνω της όλα τα ακριβά της χρυσαφικά. Στο τέλος και τα ρούχα της...


To "Get Right" παρουσιάζει την Jennifer ως χορεύτρια, ως star, ως κορίτσι του μπαρ, ως σερβιτόρα και πολλά ιδρωμένα φανελάκια.


To "Do It Well" (2007) δείχνει τη δυναμική της πλευρά μέσα από τον χορό και τις πολεμικές τέχνες, αφού η Jennifer σε αυτό το video εμφανίζεται ως κατάσκοπος που τα βάζει με τους κακούς για να σώσει ένα ανυπεράσπιστο παιδί.


To "Into You", μας ταξιδεύει στο Μεξικό. Η Jennifer, εκτός από τις πανάκριβες τουαλέτες που έκαναν αίσθηση στις γυναίκες, εμφανίζεται και με βρεγμένα ρούχα στη θάλασσα (κάτι που έκανε αίσθηση στους άντρες) κάνοντας τα γλυκά μάτια στον παρτενέρ της.



To "Good Hit" το 2010 - H Jennifer Lopez με λεοπάρ κορμάκι, παρέα με δέκα χορεύτριες και πιστολάκια μαλλιών σε ένα εντυπωσιακό και πολύχρωμο video.


To "Dance Again" φέρνει στην πρώτη γραμμή τη σχέση της με τον χορευτή Casper, ο οποίος συμπρωταγωνιστεί μαζί της στο video clip. Η Jennifer έχει πασαλειφθεί με ασημένια μπογιά, φορά στενούς μαύρους κορσέδες και χορεύει με τον παρτενέρ της.


Bonus video: Το "On The Floor", live στα American Music Awards - H Jennifer βγάζει σιγά σιγά τα ρούχα της και στο τέλος μένει με ένα κορμάκι στο χρώμα του δέρματος χορεύοντας πολύ προκλητικά μπροστά στον Pitbull.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου