ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Τα gay σκάνδαλα των celebrities

Τα gay σκάνδαλα των celebrities


Κατά καιρούς οι φήμες για celebrities που είναι ομοφυλόφιλοι δίνουν και παίρνουν. Με πρόσφατο το σκάνδαλο του John Travolta, υπάρχει μία σειρά από ιστορίες...
Kristen Stewart
Όταν τη ρώτησαν για το αν είναι ζευγάρι με τον Pattinson απάντησε: "Σκεφτείτε κάθε πιθανή απάντηση: Eίμαστε ζευγάρι, δεν είμαστε, είμαι λεσβία". Η φράση αναμεταδόθηκε και έτσι και αλλιώς και η παραφιλολογία ξεκίνησε.
Tom Cruise
Όταν ένας πορνοστάρ έγραψε στο βιβλίο του πως είχε σχέση με τον Tom Cruise, ο δεύτερος για να κλείσει τα στόματα όλων ανακοίνωσε πως έχει δεσμό με την Katie Holmes.

Oprah
Στις φήμες πως είναι gay απάντησε: "Αν είμαι λεσβία, γιατί να το κρύψω; Δεν έχω συνηθίσει να λειτουργώ έτσι στη ζωή μου".

Simon Cowell
Φήμες λένε πως ο Elton John το 2002 πλησίασε τον Simon σε ένα πάρτυ και τον ρώτησε: "Πότε θα παραδεχτείς πως είσαι gay;". Ο Simon του απάντησε: "Αν το να παραδεχτώ πως είμαι gay θα με κάνει να καταλήξω μαζί σου, τότε ποτέ". Ο ίδιος έχει αναφέρει πως δεν θα είχε πρόβλημα να αναφέρει πως είναι gay.
Kelly Clarkson
Όταν δήλωσε πως δεν έχει ερωτευτεί ποτέ, πολλοί συμπέραναν πως μάλλον κάτι κρύβει! Η ίδια εξηγήθηκε: «Προέρχομαι από μία μικρή πόλη όπου οι περισσότερες κοπέλες παντρεύονται και κάνουν παιδιά σε πολύ μικρή ηλικία. Έτσι κάθε φορά που με βλέπουν αναρωτιούνται γιατί είμαι ακόμη μόνη. Δεν καταλαβαίνουν ότι αυτά τα πράγματα δεν συμβαίνουν κατά παραγγελία».

Alicia Keys
Mια εμφάνισή της στα Grammy, που ήταν αρκετά δυναμική, άναψε τις φωτιές για υποτιθέμενη ομοφυλοφιλία. Η ίδια σχολίασε τη λανθασμένη εντύπωση που σχηματίστηκε λέγοντας: "Σκέφθηκα: Μάλλον δεν έπρεπε να δείχνω τόσο σκληρή!"
Jessie J
Μία όχι επίσημη βιογραφία της τραγουδίστριας έδινε στον καθένα να καταλάβει πως η τραγουδίστρια ήταν gay. Η ίδια διέψευσε πολλές φορές τα λεγόμενα του συγγραφέα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου