ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Ελένη Μενεγάκη: Μετά από τρία χρόνια σιωπής μίλησε για "Όλα"


 
 
Για το δύσκολο διάστημα του χωρισμού της από το Γιάννη Λάτσιο, τον χαμό που έγινε στα media από το δελτίο Τύπου που ακολούθησε αλλά και για τις σχέσεις της με την Δέσποινα Βανδή και την Τζένη Μπαλατσινού, μίλησε -επιτέλους- η Ελένη Μενεγάκη. Και μετά από 2 χρόνια μπορεί να πει με σιγουριά πως ζει στιγμές ευτυχίας.
Τρία χρόνια μετά την τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη, η Ελένη Μενεγάκη μίλησε στον Θέμο Αναστασιάδη και το "Όλα 12" για όλα όσα συνέβησαν στην προσωπική της ζωή. Η παρουσιάστρια απέφυγε να χρησιμοποιήσει ονόματα ειδικότερα στο θέμα του νυν συντρόφου της, Μάκη Παντζόπουλου, αρνήθηκε κατηγορηματικά να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο.
Η τελευταία συνέντευξή της ήταν πάλι στο "Όλα" με τον Θέμο να τη ρωτά για ποιο λόγο επέλεξε να επιστρέψει ξανά... στον τόπο του εγκλήματος.
"Γιατί σας αγαπώ. Περνάμε τις φάσεις μας, τις κρίσεις μας αλλά οι φιλίες δε χαλάνε", είπε η Ελένη κάνοντας ίσως τον καλύτερο πρόλογο για αυτά που θα λέγονταν στη συνέχεια.


Η Ελένη Μενεγάκη στο «ΟΛΑ 12» - Part1 από MenegakiEleni

Μέσα σε τρία χρόνια άλλαξαν πολλά. Ο Θέμος τη ρωτά για το πόσο είναι διαφορετική σήμερα. "Όσο διαφορετική ήταν η ζωή μου. Είδα τα πράγματα με άλλο μάτι. Είδα παραπάνω από αυτά που περίμενα να δω".
Η παρουσιάστρια συνέχισε μιλώντας για τις δυσκολίες που πέρασε το διάστημα που χώρισε από τον Γιάννη Λάτσιο. "Η αλήθεια είναι ότι κλάταρα και από θέμα υγείας και ψυχολογίας. Όλα πέρασαν από πάνω μου. Αλλά είμαι καλά... Είμαστε μια χαρά σήμερα, όλα μια χαρά, όλοι περνάμε τις φάσεις μας".
"Έγιναν χοντράδες με τα παιδιά"
Η ίδια παραδέχτηκε πως τρόμαξε από την διάσταση που πήρε το θέμα στην τηλεόραση και έβαλε όρια μόνο όσον αφορά τα παιδιά της. "Τα άλλα τα άφησα έτσι". Συμπλήρωσε μάλιστα ότι σε ορισμένες περιπτώσεις "έγιναν χοντράδες με τα παιδιά" όπως όταν έβγαιναν από το σπίτι με το αυτοκίνητο και οι δημοσιογράφοι-φωτογράφοι τη ρωτούσαν σχετικά με το χωρισμό της.
"Στα αυτιά των παιδιών δεν έφτασε τίποτα. Περιοδικά δεν έφερνα στο σπίτι, δεν άνοιγα την τηλεόραση", είπε και συμπλήρωσε: "Έμενα πολύ καιρό κλειδωμένη στο σπίτι μου. Μου πήρε πολλούς μήνες για να νιώσω ότι θέλω να πάω μια βόλτα".


Η Ελένη Μενεγάκη στο «ΟΛΑ 12» - Part2 από MenegakiEleni

"Ναι, ζω στιγμές ευτυχίας. Και να σου πω και κάτι; Μετά από τέτοιες φουρτούνες τις εκτιμάς"

Όσο για τον αν είναι ευτυχισμένη μετά από 2 χρόνια τρικυμίας, η Ελένη απάντησε: "Αν μπορεί να το πει κανείς αυτό, νομίζω πως ναι, είμαι. Ναι, ζω στιγμές ευτυχίας. Και να σου πω και κάτι; Μετά από τέτοιες φουρτούνες τις εκτιμάς".
Κάνοντας έναν απολογισμό για το αν η απόφαση να χωρίσουν ήταν τελικά σωστή, η παρουσιάστρια ανέφερε: "Κανονικά πρέπει αλλά δεν πρέπει αν δεν αντέχει αυτά που έχει να περάσει. Πρέπει να ζυγιάζεις τα πράγματα. Όταν δύο άνθρωποι μαζί δεν μπορούν να δίνουν την ίδια χαρά ο ένας στον άλλον ότι ίσως θα πρέπει να το σταματούν σε ένα σημείο, με αξιοπρέπεια. Αν όμως ο ένας από τους δύο δεν το αντέχει γιατί είναι πάρα μα πάρα πολύ δύσκολο τότε καλύτερα να μην το κάνουν. Δεν ήξερα ότι θα το άντεχα. Σήμερα όμως που έχω ξαναβρεί τον εαυτό μου, τα παιδιά μου είναι μια χαρά, ξαναέγινα η Ελενη που ημουν, με το χαβαλέ μου τις ανασφάλειές μου, τώρα λέω έτσι έπρεπε να γίνει. Νομίζω ότι και οι δύο είμαστε καλύτερα".


Η Ελένη Μενεγάκη στο «ΟΛΑ 12» - Part3 από MenegakiEleni

Φοβήθηκα για τα παιδιά μου
Η ίδια επανέλαβε πως φοβήθηκε για τα παιδιά της και όχι για εκείνη από την έκταση που πήρε ο χωρισμό της. "Φοβομουν για τα παιδιά πάρα πολύ. Για τον εαυτό μου τι να φοβάμαι; Όλα κάνουν ένα κύκλο. Όλα στη ζωή ξεπερνιούνται κάποια στιγμή. Κάποια στιγμή συνηθίζεις όταν δεν είναι κοντά σου ένας άνθρωπος".
"Δεν έχω καταλάβει γιατί έγινε τόσο μεγάλο θέμα καθώς τόσος κόσμος που είναι εντός και εκτός media χωρίζει", συνέχισε.
Όσο για το δελτίο Τύπου που έβγαλαν η ίδια εξήγησε πως το αποφάσισαν όταν έβλεπαν σε διάφορα blogs να βγαίνει σαν κουίζ ποιο διάσημο ζευγάρι της showbiz χωρίζει.
"Σκεφτήκαμε ότι αν το πεις μόνος σου θα παίξει μια-δύο μέρες άντε μια εβδομάδα... Μπορεί να ήταν λάθος".


Η Ελένη Μενεγάκη στο «ΟΛΑ 12» - Part4 από MenegakiEleni

"Σοκαρίστηκα όταν είδα τον Πέτρο Κωστόπουλο που έλεγε ότι τα έχασε όλα"

Η συζήτηση πήγε στον Πέτρο Κωστόπουλο και στην προσωπική του εξομολόγηση όταν η IMAKO έκλεισε. "Πριν από 4 μήνες σοκαρίστηκα όταν είδα τον Πέτρο Κωστόπουλο που έλεγε ότι τα έχασε όλα. Έστειλα μήνυμα στον Πέτρο. Παλιότερα ό,τι ήταν μίλαγα με την Τζένη. Αισθάνθηκα την ανάγκη να του στείλω ένα μήνυμα".
Για τη φιλία της με τη Δέσποινα Βανδή η ίδια ξεκαθάρισε: "Με τη Δέσποινα απλά χαθήκαμε κάποια στιγμή, δεν παρεξηγηθήκαμε. Μιλάμε 4 φορές το χρόνο, να ανταλλάξουμε κάποια μηνύματα".

"Χειρίστηκαν άκομψα την σχέση που είχαμε. Έβαλαν τα επαγγελματικά πάνω από τη φιλία μας"

Ωστόσο για την Τζένη Μπαλατσινού τα πράγματα ήταν διαφορετικά. "Με την Τζένη είναι άλλη περίπτωση. Τελείως διαφορετικά πράγματα. Είχε να κάνει οικογενειακώς, με εμένα και το πως χειρίστηκαν το θέμα. Τότε μου ήταν δύσκολο. Είχα στεναχωρηθεί πάρα πολύ. Χειρίστηκαν άκομψα την σχέση που είχαμε. Έβαλαν τα επαγγελματικά πάνω από τη φιλία μας. Δεν αισθάνθηκα ότι τους κρέμασα και τους αδίκησα".
Τέλος, όσο και αν ο Θέμος προσπάθησε η Ελένη τήρησε σιγή ιχθύος γύρω από τη σχέση της με τον Μάκη Παντζόπουλο.

ΠΗΓΗ:www.cosmo.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου