ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Το αξέχαστο κούρεμα του Μπαλοτέλι

Οι δεξιότητες και η τεχνική μέσα στο γήπεδο πρέπει να "κόβουν σαν ξυράφι", αλλά για πολλούς παίκτες, όπως ο Μάριο Μπαλοτέλι της Μάντσεστερ Σίτι, η αίσθηση του προσωπικού στυλ μέσα και έξω από το γήπεδο είναι εξίσου σημαντική - ξεκινώντας με ένα στυλάτο κούρεμα.


Nike Football My Time is Now Mario Balotelli and... από citrusblack83

Σε μια παιχνιδιάρικη συνέχεια της ταινίας "My Time is Now" της Nike, οι θεατές μπορούν να παρακολουθήσουν τη δράση με έναν μοναδικό διαδραστικό τρόπο, μέσα από κρυφά τούνελ σχεδιασμένα για να αποκαλύπτουν τις απόψεις των αθλητών για τη δίψα τους για επιτυχία και να εμπνέουν τους νεαρούς αθλητές ώστε να γίνουν καλύτεροι ποδοσφαιριστές.
Το "Nike Barbershop" είναι ένα από τα πολλά κρυφά τούνελ που μπορούν να ακολουθήσουν οι θεατές στην διαδραστική ιστοσελίδα που έχει κατασκευάσει. Πρωταγωνιστής ο Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος πηγαίνει για κούρεμα σε ένα παραδοσιακό κουρείο μαζί με τον Γάλλο Μαμαντού Σακό και τον Αργεντινό αστέρα Χαβιέρ Παστόρε.
Όταν ο κουρέας τον ρωτά πώς θέλει να τον κουρέψει, ο Μπαλοτέλι απαντά "θέλω κάτι που θα το θυμούνται όλοι". Ο κουρέας δοκιμάζει διάφορα στυλ στο κεφάλι του κομψού παίκτη, αλλά κανένα δεν του αρέσει. Κάποια στιγμή όμως, βλέποντας ένα καλλιτεχνικά σχεδιασμένο κούρεμα "μοϊκάνα", ο Μπαλοτέλι γνέφει θετικά.

ΠΗΓΗ: www.contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου