ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

ΣΟΚ: Ανήλικη κόρη γνωστού σκηνοθέτη σε ροζ βίντεο!





14χρονη κόρη γνωστού σκηνοθέτη πρωταγωνιστεί σε ροζ βίντεο! Έπεσε θύμα διασυρμού στο Διαδίκτυο και οι γονείς της αναγκάστηκαν να προσφύγουν στην αστυνομία.

Όλα ξεκίνησαν στα τέλη Οκτωβρίου στο σχολείο, όπου η μικρή πήγαινε σχολείο στο Κολωνάκι. Εκεί γνώρισε έναν μικρότερο κατά ένα χρόνο μαθητή, με τον οποίο έδωσαν ραντεβού στις τουαλέτες όπου και συνευρέθηκαν σεξουαλικά. Όμως, η άτυχη νεαρή κοπέλα δεν γνωρίζει ότι την ώρα της πράξης ένας φίλος του 13χρονου βρισκόταν εκεί και τους βιντεοσκοπούσε. Μετά από αυτό, έστειλαν με mms το ερωτικό υλικό σε όλα τα παιδιά του σχολείου και το διέρρευσαν και στο Διαδίκτυο.
Το κορίτσι, μόλις κατάλαβε τι είχε συμβεί, σοκαρίστηκε! Οι γονείς της ενημέρωσαν το σχολείο τι είχε συμβεί και φυσικά αναγκάστηκαν να αλλάξουν σχολείο στην κόρη τους! Όμως δεν σταματά εκεί η ιστορία... Το βίντεο διέρρευσε εκ νέου και το είδαν και παιδιά στο καινούριο σχολείο σύμφωνα με το protothema!
Ο γνωστός σκηνοθέτης με τη σύζυγό του απευθύνθηκαν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κατήγγειλαν το συμβάν και ζήτησαν να αποσυρθεί το υλικό που διέσυρε το παιδί τους από το Διαδίκτυο. Αίτημα το οποίο φυσικά δεν ήταν δυνατόν να υλοποιηθεί, αφού από την ημέρα που κυκλοφόρησε και μέσα σε δύο εβδομάδες είχε ανέβει σε πάρα πολλά δίκτυα.
Ο σκηνοθέτης, πάντως, κατέθεσε μήνυση σε βάρος των γονέων του 13χρονου μαθητή για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
Ο μικρός, βρέθηκε στα γραφεία της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, παραδέχτηκε το λάθος του και δήλωσε "Έκανα βλακεία"! Όσο για το κορίτσι, αναγκάστηκε να αλλάξει και πάλι σχολείο και προσπαθεί με τη βοήθεια ειδικών να ανακτήσει την ψυχική της ισορροπία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου