ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

"Τα ωραιότερα οπίσθια του Πανεπιστημίου" - Φοιτήτριες του Cambridge έχουν νέο "στόχο"


Η νεαρή "Meredith" σηκώνεται στις μύτες των ποδιών της προσπαθώντας να πιάσει ένα βιβλίο, φορώντας μόνο τα εσώρουχά της. Ποιος να το φανταζόταν ότι πρόκειται για φοιτήτρια του Πανεπιστημίου του Cambridge η οποία συμμετέχει σε διαγωνισμό... οπισθίων;
Την ώρα που ο διαγωνισμός του διαδικτυακού περιοδικού The Tab θέλει να αναδείξει τη φοιτήτρια του Cambridge με τα πιο σέξι οπίσθια, μερίδα της πανεπιστημιακής κοινότητας εκφράζει τις (εύλογες) αντιρρήσεις της.
Ο διαγωνισμός που πραγματοποιείται με συμμετέχουσες φοιτήτριες ενός εκ των καλύτερων Πανεπιστημίων του κόσμου ονομάζεται "Rear of the Year" και έχει ήδη συγκεντρώσει σχόλια από τους ενθουσιασμένους κριτές. Πέντε κοπέλες έχουν ήδη δημοσιεύσει τα κάλλη τους στο διαδίκτυο, ελπίζοντας να στεφθούν οι φετινές νικήτριες. Γιατί για εκείνες δε μετρά μόνο ο καλός βαθμός...

  Οι φοιτήτριες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό φρόντισαν να κρύψουν τα πρόσωπά τους, ενώ έστειλαν τις φωτογραφίες χρησιμοποιώντας ψευδώνυμα όπως Μeredith, Elizabeth και Leila. Πρόκειται απλά για μια αθώα πλάκα, ισχυρίζονται.


Στην Αγγλία επικρατεί ανησυχία σχετικά με το διαγωνισμό, με τις φεμινίστριες να ισχυρίζονται ότι ορισμένα από τα λαμπρότερα νεανικά μυαλά της Βρετανίας επιτρέπουν στους εαυτούς τους να εκτίθενται ως "σεξουαλικά αντικείμενα".

(Στη βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου)
Από την πλευρά του, ο 20χρονος συντάκτης του διαδικτυακού περιοδικού The Tab Joe Bates υπερασπίζεται το διαγωνισμό λέγοντας ότι η ιστοσελίδα εφαρμόζει μια πολιτική που ενισχύει την ισότητα των δύο φύλων, καθώς έχει διεξάγει έναν παρόμοιο διαγωνισμό με άνδρες.

Ο επίσημος εκπρόσωπος του βρετανικού Πανεπιστημίου αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου