ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Συγκλονιστική η συνέντευξη του Νίκου Χατζηνικολάου στο "Βράδυ" για την περιπέτεια της υγείας του (και όχι μόνο)


Ξανά στην τηλεόραση ο Νίκος Χατζηνικολάου, αυτή τη φορά καλεσμένος στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή.
Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του κάνει ο Νίκος Χατζηνικολάου, στην εκπομπή "Βράδυ" με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

  Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής αποκαλύπτει για πρώτη φορά με ειλικρίνεια και τόλμη τις δύσκολες στιγμές που πέρασε. "Έκανα τέσσερα χειρουργεία στη σειρά! Το πρώτο και το δεύτερο ήταν πολύ σοβαρά. Το πρώτο χειρουργείο ήταν ένα καρκινάκι στο θυρεοειδή, που το πετάξαμε, έφυγε και το δεύτερο, πριν από τέσσερα χρόνια ήταν ένα μεγάλο ανεύρυσμα στον εγκέφαλο, ένα χειρουργείο επτά ωρών, πολύ δύσκολο που κάθισε την ημέρα που έβγαινε η εφημερίδα...", παραδέχεται και εξηγεί γιατί θέλησε να κρατήσει ό,τι αφορά τη υγεία του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

  "Ήταν μία πολύ δύσκολη επέμβαση και τη Δευτέρα το βράδυ ήμουν στο δελτίο ειδήσεων και έλεγα «Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας» χαμογελώντας σαν να μην συμβαίνει τίποτε, κουρεμένος και από τις δύο πλευρές του κεφαλιού, με κολλημένα ψεύτικα μαλλιά για να μην φαίνεται, με την Κρίστυ να κλαίει στο σπίτι γιατί θεωρούσε ότι είμαι τρελός που σηκώθηκα και πήγα να κάνω δελτίο, γιατί δεν ήθελα να μαθευτεί, γιατί δεν είμαι μελό τύπος, γιατί δεν γουστάρω τις μελούρες, δεν γουστάρω να παρατείνονται καταστάσεις που εγώ δεν τις ελέγχω", εξομολογείται ο Νίκος Χατζηνικολάου. 

  Μιλάει όμως και για την γνωριμία του με τη σύζυγό του Κρίστυ και το μωρό που περιμένουν αλλά και για την επαγγελματική του ζωή, το ALTER και το μέλλον του στα τηλεοπτικά δρώμενα: "Το βράδυ των εκλογών θα βρίσκομαι σε τηλεοπτικό σταθμό", είπε, χωρίς να διευκρινίσει σε ποιον. Παρ' όλα αυτά ξεκαθάρισε ότι δεν του έλειψε καθόλου η τηλεόραση όλο αυτόν τον καιρό "γιατί δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες των συμπολιτών μας".


Ο Νίκος Χατζηνικολάου στον Πέτρο Κωστόπουλο από Gretaperla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου