ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Το προγαμιαίο συμβόλαιο Ρουβά-Ζυγούλη



Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας επισκέφθηκαν μεγάλο συμβολαιογράφο της Αθήνας για να υπογράψουν ιδιωτικό συμφωνητικό σχετικό με τα περουσιακά τους στοιχεία.
Όπως δημοσιεύει το Ciao, πρόκειται ουσιαστικά για ένα προγαμιαίο συμβόλαιο, που συνηθίζεται στους κύκλους της showbiz όταν το ζευγάρι έχει οικονομική επιφάνεια.
Σύμφωνα με το περιοδικό, ένας από τους όρους του συμβολαίου αναφέρει ότι τα περιουσιακά στοιχεία που έχουν αποκτηθεί από τον καθένα ξεχωριστά πριν από την ημερομηνία που ξεκίνησαν να μένουν μαζί, παραμένουν ατομική ιδιοκτησία. Σε περίπτωση γάμου θα ισχύσει το ίδιο.
Το σπίτι στο Νέο Βουτζά παραμένει ιδιοκτησία του Σάκη Ρουβά, όμως αναφέρεται ρητά ότι σε αυτό θα μείνουν τα παιδιά με τη μητέρα τους, ανεξάρτητα από τη σχέση που έχει ο τραγουδιστής με την Κάτια Ζυγούλη.
Σε περίπτωση γάμου, και με δεδομένο ότι η Κάτια Ζυγούλη θα συνεχίσει να μην εργάζεται, συμφωνήθηκε τα μισά από όσα κερδίζει με την εργασία του ο τραγουδιστής να ανήκουν στη σύζυγό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου