ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Τα reality girls της ελληνικής tv: Τι θυμόμαστε από αυτές και η μετά-reality ζωή τους


Το Cosmo.gr θυμάται τα reality girls της ελληνικής τηλεόρασης. Τελικά τις μας άφησαν σαν ανάμνηση;
Από τη Μαίρη Σκόρδου στη Μαίρη Αλεξίου. Οι γυναίκες που πέρασαν από τα ελληνικά reality και άφησαν το στίγμα τους. Για το δικό της λόγο η καθεμία. Τελικά κατάφεραν αυτό που επιδίωξαν από τη συμμετοχή τους στο εκάστοτε reality ή επέστρεψαν στην αφάνεια;
Μαίρη Σκόρδου
Η Μαίρη Σκόρδου ήταν η πρώτη σεξοβόμβα που πέρασε από reality παιχνίδι. Άλλωστε πριν από το Big Brother 1 δεν είχε υπάρξει άλλο reality στην ελληνική τηλεόραση. Τα μακριά ξανθά μαλλιά της, οι αναλογίες της και η βραχνή φωνή της έκαναν πολλούς άνδρες να βλέπουν το Big Brother αγνοώντας τις σκληρές κριτικές που δεχόταν τότε το reality από τηλεκριτικούς και μη.
Αν δεν το θυμάσαι, τότε είχε ξεσπάσει όργιο φημών που ήθελαν τη Μαίρη να έχει κάνει σεξ στο κοτέτσι με τον Πρόδρομο όταν οι κάμερες ήταν κλειστές. (Οι κάμερες κατέγραφαν τα πάντα για 23 ώρες εκτός από μια ώρα η οποία πρέπει να ήταν τα ξημερώματα). Μετά την έξοδό της από το reality η Μαίρη δοκίμασε την τύχη της στην τηλεόραση συμπαρουσιάζοντας με τον πρώην συμπαίκτη της Κώστα την εκπομπή B&B στο Star το οποίο ασχολιόταν με το Big Brother 2 και το Bar.
Ωστόσο τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης την έκαναν να επιλέξει το τραγούδι και να συνεχίσει μέχρι σήμερα.  Αυτό που μας μένει από το πέρασμά της είναι ο ανολοκλήρωτος (;) έρωτας που είχε με τον Πρόδρομο ο οποίος την ψήφισε να φύγει επειδή τον... τσίγκλαγε.

 
mairi skordou bb1 από funked00
Δώρα Αρχοντάκη
Μια άλλη συμπαίκτρια της Μαίρης, η Δώρα Αρχοντάκη, προσπάθησε μετά το Big Brother να μπει στο χώρο της showbiz. Η Δώρα στο παιχνίδι ήταν μια εκ των ευαίσθητων κοριτσιών ενώ χαρακτηριστική είχε μείνει η κίνηση που έκανε με το στόμα. Μετά το Big Brother κυκλοφόρησε δίσκο σε σύνθεση του Ανδρέα Μικρούτσικου. Η Δώρα μέχρι και όταν έδωσε συνέντευξη στο Maxim συνέχιζε να είναι τραγουδίστρια. Από το πέρασμά της στο παιχνίδι μας έμεινε ο ανεκπλήρωτος έρωτας που είχε με τον Χρήστο (ο οποίος έκανε δημόσιες σχέσεις σε κλαμπ των βορείων προαστίων) και την δακρύβρεχτη αποχώρησή της.


Ανδρέας Μικρούτσικος Δώρα Αρχοντάκη από funked00
Ρέα Αντωνιάδου
Η Ρέα επίσης από το Big Brother 1 έγινε σταρ τότε λόγω του ευαίσθητου χαρακτήρα της και του καθημερινού κλάμματός της. Όταν δεν έκλαιγε μαγείρευε και μάλιστα καλά. Η ίδια προσπάθησε να γίνει η νέα Βέφα Αλεξιάδου ανοίγοντας μαγαζί στα νότια προάστια αλλά δε γνωρίζουμε την τύχη του. Θα τη θυμόμαστε για το ταυτόχρονο κλάμα που είχε με τον Τσάκα όταν αποχώρησε κάνοντας το μουσικό χαλί (Τι σου 'κανα και πίνεις από τους Απέναντι) νο1 hit του 2001.


Big brother - mairi skordou rea klama από funked00


rea antwniadou big brother klama από funked00
 
Φραντζέσκα Μελά
Η Κύπρια που αναστάτωσε το Big Brother 2. Έχοντας ήδη μια κόρη η Φραντζέσκα τους απασχόλησε όλους με το sexy ντύσιμό της. Μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι έκανε φωτογραφήσεις, ασχολήθηκε με το τραγούδι, εμφανίστηκε σε εκπομπές της Τατιάνας Στεφανίδου και της Χριστίνας Λαμπίρη και στο Ευτυχισμένοι μαζί. Πλέον ζει στην Κύπρο έχοντας αποκτήσει και άλλο παιδί, τον μικρό Αλέξανδρο. Αυτό που μας άφησε η συμμετοχή της ήταν τα αμέτρητα λεπτά τηλεοπτικού χρόνου που δαπανήθηκαν για το αν τελικά φάνηκε ή όχι το στήθος της Φραντζέσκας στο σπίτι και για ποιο λόγο άφησε η παραγωγή να παιχτεί το πλάνο.


Frantzeska Mela - gymnastiki από funked00
Γωγώ Γαρυφάλλου
The Wall. Μαζί με τη Ρούλα Βροχοπούλου άλλο ένα πρόσωπο που θέλησε να μπει για τα καλά στο χώρο της showbiz ήταν η Γωγώ Γαρυφάλλου aka Γωγουλίνι. Ήταν η πιο... ζουζούνα που πέρασε από όλα τα ελληνικά reality ενώ ένα νιαούρισμα ακουγόταν κάθε φορά που μιλούσε. Πολλούς κούρασε αυτό το συνεχές νάζι και κάποιοι την κατηγόρησαν πως ήθελε να μιμηθεί την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την Ελένη Μενεγάκη. Μετά την έξοδό της από το Wall συνεργάστηκε με την οικογένεια Φλωρινιώτη και μέχρι σήμερα είναι “κολλητή” με την Αννούλα Φλωρινιώτη. Για κάποιες σεζόν παρουσίαζε στο High TV εκπομπή ενώ παράλληλα συνέχιζε το τραγούδι.
Συνεργάστηκε επίσης με τον Θοδωρή Λιόντη aka Derek Liontis τόσο κάνοντας ντουέτα και εμφανίσεις όσο και διαδικτυακή εκπομπή. Την είδαμε μέχρι και με ροζ μαλλιά ενώ πριν από ένα χρόνο έγινε γνωστή η σχέση με τον επιχειρηματία της Ferrari Drive, Νίκο Αντωνίου με τον οποίο φέρονται να έχουν χωρίσει. Αυτό που μας έμεινε από το πέρασμα της Γωγώς στο The Wall ήταν ο ανεκπλήρωτος έρωτας του Θοδωρή Ισπόγλου (και νικητή του reality) για εκείνη.


Derek Liontis feat. Miss Gogo - DIVA από funked00 

Σίσσυ Γιαννακοπούλου
Στο The Wall είδαμε και τη Σίσσυ Γιαννακοπούλου η οποία ήταν από τις πιο sexy συμμετέχουσες του reality. H σχέση της με τον Τζώρτζη κατά κόσμον Γιώργο και οι τσακωμοί τους απασχόλησαν τις μεσημεριανές εκπομπές. Μετά εργάστηκε στις εκπομπές που παρουσίαζε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Οι σχέσεις τους όμως διαταράχθηκαν καθώς ο πρώην σύζυγός της βρέθηκε σε δικαστική διαμάχη με τον παρουσιαστή. Αυτό που θυμόμαστε από εκείνη στο reality ήταν τα τρυφερά τετ-α-τετ με τον Τζώρτζη και η απορία αν ήταν κάτι παραπάνω από απλά χάδια...


The Wall - Τζώρτζης και Σίσσυ σεξ; από lpage2424
Στέλλα Μπεζαντάκου
Το Bar ίσως ήταν το πιο επιτυχημένο reality μετά το Big Brother 1. Αν δε το θυμάσαι, η Στέλλα Μπεζαντάκου είχε συμμετάσχει σε αυτό. Με κλάμα, ίντριγκα και έρωτα. Έφυγε νωρίς από το παιχνίδι και μετά αποφάσισε να ασχοληθεί με το τραγούδι. Και συνεχίζει μέχρι σήμερα. Εμφανίστηκε σε πολλές εκπομπές για θέματα όπως η απάντησή της σε όσους την κατηγορούν ότι δεν τραγουδά καλά ή όταν γλίστρησε στην πρεμιέρα. Αυτό που μας άφησε από το πέρασμα της από το Bar ήταν η σχέση (;) της με τον Άρη και τα φιλιά (ή μήπως κάτι παραπάνω;) που αντάλλαξαν στις τουαλέτες του σπιτιού.

 
stella mpezantakou - apoxwrisi apo to bar klama από funked00
Νάνσυ Αλεξιάδη
Ήταν η ωραία του Fame Story 3. Οι κριτικές όμως δεν ήταν και τόσο καλές. Μετά την έξοδό της από την ακαδημία η Νάνσυ έκανε κάποιες δισκογραφικές δουλειές, τραγούδησε σε νυχτερινά μαγαζιά ενώ μέχρι πρότινος ήταν στο πλευρό του εφοπλιστή Νίκου Αγούδημου. Από εκείνη στο Fame Story 3 θα θυμόμαστε το ειδύλλιο (;) της με τον Γιώργο Λιανό.
(Συμμετείχε στο video clip του Λευτέρη Πανταζή πριν μπει στο reality)



Νανσυ Αλεξιαδη Live από funked00
Ευαγγελία Δερμετζόγλου
Από το Survivor η Ευαγγελία Δερμετζόγλου όχι μόνο επέζησε αλλά κέρδισε και το χρηματικό έπαθλο. Με αυτά τα λεφτά έκανε πλαστική στήθους και το δήλωσε δημόσια. Επίσης, έκανε αποκαλυπτικές φωτογραφίσεις ενώ είχε καταγγείλει σε εκπομπή πως λόγω της εφορίας πήρε λιγότερα χρήματα. Από τη συμμετοχή της στο Survivor θα θυμόμαστε τη φιλία της με τον Ορθούλα Παπαδάκου η οποία ωστόσο έληξε άδοξα.


mega channel - survivor - promo trailer 2003 από funked00
Ορθούλα Παπαδάκου
Η Ορθούλα Παπαδάκου έπαιξε σε δύο ριάλιτι. Στο Survivor 1 και στο The Real Housewives. Μετά τη συμμετοχή της στο Survivor η ίδια ασχολήθηκε με την τηλεόραση συμμετέχοντας στο Fort Boyard ενώ παράλληλα έκανε φωτογραφίσεις και δηλώσεις ότι έχει κάνει πλαστική στήθους και botox. Με τη συμμετοχή της στο The Real Housewives επανήλθε στα φώτα της δημοσιότητας όμως δε συνέχισε  εξαιτίας ενός σοβαρού προβλήματος υγείας της. Αυτό που κρατάμε από τις δύο της συμμετοχές σε reality είναι η πλάκα και ο χαβαλές που έκανε.


Τζο Τόγκου
Στο ίδιο reality με την Ορθούλα ήταν και η Τζο Τόγκου. Χωρισμένη με ένα παιδί η Τζο άνοιξε atelie με την Χριστίνα Παππά. Μετά το reality εμφανίζεται ως καλεσμένη σε πολλές εκπομπές ενώ “χτύπησε” τατουάζ με το όνομα του αγαπημένου της. Από εκείνη στο reality θα θυμόμαστε τον τσακωμό της με τη Φώφη Μαστροκώστα για μια συνέντευξη.


Τζο και Χριστίνα στην Τατιάνα από funked00
Τζο και Χριστίνα στην Τατιάνα από funked00
Φώφη Μαστροκώστα
Όπου τσακωμός στο The Real Housewives έβλεπες τη Φώφη Μαστροκώστα, αδελφή της Γωγώς. Στο reality την είδαμε να χωρίζει από τον σύζυγό της, να αλλάζει σπίτι και να ηχογραφεί τραγούδι. Μετά το τέλος της εκπομπής τη χάσαμε. Από το πέρασμά της στο reality μας μένουν οι κομψές εμφανίσεις της.


Real Housewives Τζο vs Φώφη από funked00
Μαίρη Αλεξίου
Αν μπεις στο Twitter την ώρα προβολής του Sunshine Girls τα περισσότερα σχόλια αναφέρονται σε εκείνη. Τι είπε, τι φόρεσε, πως ήταν ο συνοδός της. Συχνά-πυκνά μιλά για τον χωρισμό της που έγινε πριν τα γυρίσματα του reality αλλά και για την γκαλερί της. Το τι θα επακολουθήσει; Θα το μάθουμε μετά τη λήξη του reality.


Sunshine girls Τι θα δούμε από funked00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου