ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Ξαφνικά 6 μεγάλα γερμανικά πρακτορεία μας θυμήθηκαν ...



"Για τους πραγματικούς φίλους μετράει μόνο η εμπιστοσύνη": Με αυτό το σλόγκαν οι έξι μεγαλύτεροι τουριστικοί πράκτορες της Γερμανίας ξεκίνησαν διαφημιστική καμπάνια υπέρ της Ελλάδας, έτσι ώστε να παρακινήσουν τους Γερμανούς να έρθουν στην χώρα μας. Να σημειωθεί πως οι κρατήσεις για Ελλάδα είναι μειωμένες κατά 30%.
Τα ταξιδιωτικά πρακτορεία TUI, 1-2 Fly, Thomas Cook, Neckermann Reisen, ITS και Jahn Reisen διακινούν περίπου τα δύο τρίτα του εισερχόμενου τουρισμού από τη Γερμανία στη χώρα μας.
Στο υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού ισχυρίζονται πως αυτή η καμπάνια είναι αποτέλεσμα των επαφών του Παύλου Γερουλάνου, αλλά και των επαφών που είχαν οι εκπρόσωποι των ελληνικών φορέων τουρισμού στη Διεθνή Έκθεση του Βερολίνου. Μάλιστα το υπουργείο επιχειρεί να εξασφαλίσει ένα πρόσθετο κονδύλι, έτσι ώστε να γίνουν και πρόσθετες ενέργειες διαφήμισης, καθώς και για την πρόσληψη εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.
Στην καταχώρηση το γερμανικό κείμενο λέει: "Η Ελλάδα παραμένει ένας από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς για τους Γερμανούς τουρίστες. Είμαστε πεπεισμένοι για την ομορφιά και την αξία της. Όσο γι’ αυτό που συμβαίνει σήμερα, συμπαραστεκόμαστε στους Έλληνες και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την Ελλάδα ως έναν ελκυστικό και ανοιχτό στον κόσμο τουριστικό προορισμό και αυτό είναι μια υπόσχεση".
"Η αντιστροφή του αρνητικού κλίματος για τον ελληνικό τουρισμό έχει ήδη ξεκινήσει, όχι μόνο από την πλευρά των ελληνικών επιχειρήσεων, αλλά και από τους ξένους συνεργάτες μας με τους οποίους επιχειρούμε όλα αυτά τα χρόνια", λέει στα ΝΕΑ ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) Α. Ανδρεάδης και προσθέτει: "Ελπίζοντας ότι θα ακολουθήσουν σύντομα δράσεις από την πλευρά της Πολιτείας, χαιρετίζουμε την ψήφο εμπιστοσύνης των έξι μεγάλων τουρ οπερέιτορ της Γερμανίας και είμαστε πεπεισμένοι ότι με τη συνεργασία εγχώριων και διεθνών φορέων θα επιτύχουμε τους στόχους μας και θα ενισχύσουμε για ακόμη μία χρονιά την ελληνική οικονομία".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου