ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Διαλύεται ο Παναθηναϊκός! - "Κεραυνοί" από Θ. Γιαννακόπουλο



- Μια "ανάσα" από διοίκηση πρωτοδικείου και αποκλεισμό από την Ευρώπη βρίσκεται η ΠΑΕ Παναθηναϊκός
- Παραιτήθηκε ο Γόντικας και σχεδόν όλο το ΔΣ
- Ζήτησε πίσω τα χρήματα του ο Βγενόπουλος - Δεν προχωρούν τα δάνεια από Πολέμη, Βασιλάκη
- Θανάσης Γιαννακόπουλος: “ Ο ΠΑΟ πάει για διάλυση" - "Τα καράβι βουλιάζει και τα ποντίκια φεύγουν”
-Έκτακτη συνέντευξη Τύπου σε λίγη ώρα
- ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ήταν ο πρώτος που αποχώρησε από το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα μετέφερε το κλίμα. Αναλυτικά όσα είπε:

“Άκουσα ανήκουστα πράγματα στο ΔΣ. Άλλοι παραιτούνται, άλλοι παίρνουν τα λεφτά τους πίσω και κανείς δεν σκέφτεται τον Παναθηναϊκό. Το βλέπω, είναι αλήθεια, ο Παναθηναϊκός πάει για διάλυση. Είναι μεγάλη κουβέντα, αλλά αληθινή”

Δεν είναι δυνατόν μερικές Παναθηναϊκάρες να παίρνουν τα λεφτά τους πίσω. Άλλοι παραιτούνται λόγω των φιλάθλων και άλλοι για να μην έχουν ποινικές ευθύνες. Είναι αδιανόητο να βρίσκεται ο Παναθηναϊκός σε τέτοιες καταστάσεις. Θα σας τα πουν οι ίδιοι. Να σας παρακαλέσω να μάθετε τους λόγους που παραιτούνται σε τέτοιες στιγμές. Οταν βουλιάζει το καράβι, τα ποντίκια φεύγουν».


Το μήνυμα του  Γιάννη Αλαφούζου στο Twitter
Το μήνυμα του Γιάννη Αλαφούζου στο Twitter

Το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκεται σε εξέλιξη καθώς γίνονται προσπάθειες είτε να πάρουν πίσω τις παραιτήσεις, είτε τα μέλη να αντικατασταθούν καθώς αν δεν γίνει κάτι από τα δύο, οι "πράσινοι" θα οδηγηθούν στη λύση του Πρωτοδικείου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες φέρεται να έχει παραιτηθεί ο εκπρόσωπος του Ανδρέα Βγενόπουλου, ενώ η ένταση μέσα στην αίθουσα είναι μεγάλη.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για παραιτήσεις των Λουμίδη, Ελευθεράκη, Χατζηνικολάου (αντιπρόεδρος) και Τζίμα.

Παράλληλα, σε ότι αφορά τον άνθρωπο που φέρεται να έχει ζητήσει πίσω τα λεφτά του, σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πληροφορίες αυτός είναι ο Ανδρέας Βγενόπουλος, ενώ δεν προχωράνε τα δάνεια των Πολέμη και Βασιλάκη.

Τελευταία ενημέρωση: Παραιτήθηκαν ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γόντικας και όλα τα μέλη πλην των Δομάζου, Κωνσταντίνου, Παύλου και Θανάση Γιαννακόπουλου.

Μετά από τρεισήμισι ώρες το ΔΣ ολοκληρώθηκε και ο Δημήτρης Γόντικας θα παραχωρήσει έκτακτη συνέντευξη Τύπου.


ΠΗΓΗ :www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου