ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

«Πήρα πίσω το πρόσωπό μου» (pics+video)


Η επίθεση ενός χιμπατζή παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή. H Charla επέζησε, όμως το πρόσωπό της είχε διαλυθεί. Οι εικόνες που είχαν δοθεί στην δημοσιότητα ήταν φρικιαστικές.
Η Charla αγαπούσε πολύ τους χιμπατζήδες και ιδιαίτερα τον Travis, τον χιμπατζή της φίλης της. Όταν μια μέρα επισκέφθηκε το σπίτι της φίλης της, το ζώο επιτέθηκε στην άτυχη Charla προκαλώντας της τρομακτικά τραύματα στο πρόσωπο.
Ο Travis ήταν ιδιαιτέρως γνωστός στο κοινό, αφού είχε πάρει μέρος σε πολλές ταινίες και σήριαλ! Η επαφή του με τους ανθρώπους όμως δεν τον σταμάτησε από το να επιτεθεί στην άτυχη Charla. Ο Travis ήταν άρρωστος και πολύ επιθετικός. Η ιδιοκτήτρια προσπάθησε να τραυματίσει το ζώο για να σταματήσει να της επιτίθεται, όμως το ζώο απλά δεν σταματούσε. Τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση να έρθουν να βοηθήσουν. Ο Travis άρχισε να τρέχει και προσπάθησε να επιτεθεί και σε άλλους, ώσπου οι πυροβολισμοί αστυνομικού τον άφησαν νεκρό. Η Charla έκανε πολλές επεμβάσεις για να δοθεί έστω μια υποτυπώδης μορφή στο πρόσωπό της, το οποίο ήταν κατεστραμμένο.
Πριν από έξι μήνες η Charla υποβλήθηκε σε ολική μεταμόσχευση προσώπου και τώρα πια αρχίζει να αισθάνεται το νέο δέρμα της.
"Είναι σαν το δικό μου πρόσωπο" λέει, "απλώς δεν το αισθάνομαι πλήρως. Οι γιατροί λένε ότι με τον καιρό θα νιώθω όλο και καλύτερα". Η Charla διεκδικεί αποζημίωση 150 εκατομμυρίων δολαρίων από την πολιτεία του Κονέκτικατ, επειδή δεν έκανε κάτι για να περιορίσει το επικίνδυνο ζώο.
Το ηχητικό ντοκουμέντο της φίλης της στην Άμεση Δράση την ώρα της επίθεσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου