ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Κυνήγι ζόμπι σε εμπορικό κέντρο της Αγγλίας (pics)



Μακάβριο θέαμα στην πόλη Reading - στο δρόμο ξεπροβάλλουν δεκάδες ζόμπι, ηθοποιοί για το παιχνίδι που διοργανώνει η Wish, εταιρεία εκδηλώσεων.
Η ιδέα είναι η εξής: Στο παιχνίδι "Κυνήγι Ζόμπι" οι συμμετέχοντες είναι επιζήσαντες ενός μεγάλου λιμού στην πόλη Reading. Εκεί πρέπει να εξοντώσουν τα ζόμπι που τριγυρνούν μέσα στο εμπορικό κέντρο.

 

Οι αστυνομικοί αναλαμβάνουν να οδηγήσουν τους επιζώντες σε μια ασφαλή τοποθεσία, όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα, αφού δέχονται την επίθεση ζόμπι. Τα ζόμπι περιφέρονται στo εμπορικό κέντρο για να βρουν τους... ζωντανούς, ενώ οι αμυνόμενοι πολίτες χτυπούν τους "νεκρούς" με πλαστικές σφαίρες -και μόνο- απαγορεύεται οτιδήποτε άλλο όπλο... μην έχουμε και θύματα!

 

Είναι, όπως λένε, μια εντυπωσιακή εμπειρία - τα ζόμπι πηδούν πάνω στον κόσμο, μουρμουρίζουν στο αυτί φρικιαστικά πράγματα, ενώ οι περισσότεροι συμμετέχοντες τρομοκρατούνται βγάζοντας κραυγές τρόμου! Ο κίνδυνος βρίσκεται παντού, και οι ομάδες των συμμετεχόντων πρέπει να "σκοτώσουν" όσο το δυνατόν περισσότερα ζόμπι!
Οι θέσεις για όλο τον Απρίλη και Μάη είναι ήδη sold out. Αν θέλετε προλαβαίνετε για Ιούνιο ή Ιούλιο! Αν δεν φοβάστε, κάντε ένα ταξιδάκι μέχρι εκεί!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου