ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Η ελληνική σπανακόπιτα έφτασε μέχρι την Ιρλανδία!


Αδιαμφισβήτητα η ελληνική κουζίνα είναι γνωστή για τις νόστιμες και ξεχωριστές γεύσεις των συνταγών της. Οι περισσότεροι τουρίστες εκτός από τον ήλιο και τη θάλασσα της χώρας μας έχουν αν θυμούνται τις υπέροχες ελληνικές γεύσεις στις ταβέρνες.

Το ίδιο συνέβη και με τον συντάκτη της Ιρλανδικής εφημερίδας "The Irish Times" ο οποίος έγραψε άρθρο για τη ελληνική σπανακόπιτα δίνοντας μάλιστα και συνταγή.

"Κάθε φορά που σκέφτομαι τη σπανακόπιτα θυμάμαι...
...τις εφηβικές μου διακοπές σε ένα ελληνικό νησί μαζί με άλλους 10.000 εφήβους. Κάπου ανάμεσα στο κάψιμο του ήλιου και την σαμπούκα ανακαλύψαμε ένα μικρό ελληνικό μαγαζί σε ένα χωριό που πουλούσε γλυκίσματα και άλλα παραδοσιακά προϊόντα." γράφει ο συντάκτης και αναφέρεται στην πρώτη "επαφή" του με τη σπανακόπιτα!
Όταν όμως έφυγε από την Ελλάδα πίστεψε πως δε θα ξαναφάει ποτέ σπανακόπιτα. Κι όμως μετά από καιρό βρήκε τυχαία την συνταγή. Στη αρχή του φαινόταν λίγο στεγνή αλλά κατάφερε να την τελειοποιήσει και να την παρουσιάσει στην εφημερίδα ως ένα "εξωτικό" πιάτο που όλοι πρέπει να το δοκιμάσουν.
Και οι Ιρλανδοί θέλουν.... τη σπανακόπιτα τους!
 
 πηγή: mediagate.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου