ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Ταξιδεύουμε στο μαγευτικό Cancun! (photos)



Το Cancun βρίσκεται στην νοτιοανατολική ακτή του Μεξικού στη χερσόνησο Yucatan. Οι κατάλευκες παραλίες με τα γαλαζοπράσινα νερά, σε συνδυασμό με την περίφημη φιλοξενία του Μεξικού κάνουν το μέρος μοναδικό. Το Cancun είναι ένας τροπικός παράδεισος και αποτελεί έναν κορυφαίο τουριστικό προορισμό κυρίως των κατοίκων της Βόρειας Αμερικής και όχι μόνο. [...]


Το μέρος προσφέρεται για πολλές δραστηριότητες που σχετίζονται με τη θάλασσα, όπως skuba diving στον κοντινό κοραλλιογενή ύφαλο που αποτελεί τον δεύτερο μεγαλύτερο στον κόσμο, καταδύσεις με αναπνευστήρα στις περιοχές της Καραϊβικής για να δείτε τα πολύχρωμα τροπικά ψάρια, ψάρεμα και κολύμπι ή απλά να ξαπλώσετε κάτω από τον τροπικό ήλιο και να χαλαρώσετε σε κάποια από τις αμμουδερές παραλίες.

Μόλις 3 ώρες από τον Cancun θα συναντήσετε τον διάσημο αρχαιολογικό χώρο Chichen Itza, με τα ερείπεια των Μάγιας και την πυραμίδα Kukulkan, που είναι γνωστή ως "El Castillo" (Το Κάστρο) και αποτελεί ένα από τα 7 θαύματα του σύγχρονου κόσμου.

Το Cancun φημίζεται επίσης για την νυχτερινή του ζωή και διαθέτει πολλά νυχτερινά κέντρα που σας περιμένουν για ξέφρενα πάρτι μέχρι το πρωί.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου