ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Τρίτη 9 Απριλίου 2024

Δημήτρης Κόκοτας: Παραμένει σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση – Το ιατρικό ανακοινωθέν του «Γ. Γεννηματάς»

 


Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς», σήμερα Τρίτη (9.4.24).

Ο Δημήτρης Κόκοτας εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του «Γ. Γεννηματάς», καθώς οι γιατροί δεν έχουν προχωρήσει ακόμα σε αποσωλήνωση.

«Ο κ. Κόκοτας νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικης Θεραπείας διασωληνωμένος σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση», αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν του «Γ. Γεννηματάς».

Ο τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας έπαθε έμφραγμα και ανακοπή καρδιάς και έμεινε για οκτώ λεπτά χωρίς καρδιακό παλμό κατά τη διάρκεια μεταφοράς του από τις πρόβες του J2US στο νοσοκομείο.

Ιατρικό ανακοινωθέν και για τον Μανώλη Μαυρομμάτη

Παράλληλα, το «Γ. Γεννηματάς» εξέδωσε ιατρικό ανακοινωθέν και για τον Μανώλη Μαυρομμάτη, ο οποίος νοσηλεύεται στο ίδιο νοσοκομείο. Ο γνωστός δημοσιογράφος βγήκε από τη ΜΕΘ και πλέον νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

«Ο κ. Μαυρομμάτης, νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας σε καλή κατάσταση υγείας», αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση.

Ο Μανώλης Μαυρομμάτης, μάλιστα, τις τελευταίες ώρες δέχεται επισκέψεις συγγενών και φίλων που εδώ και περίπου 50 ημέρες αγωνιούσαν για την πορεία της υγείας του.

Ανάμεσα στους ανθρώπους που τον επισκέφτηκαν ήταν ο Αντώνης Σαμαράς, ο Γιώργος Αυτιάς, καθώς και πολλοί δημοσιογράφοι. 

Σημειώνεται πως η σύζυγος του Μανώλη Μαυρομμάτη παραμένει διασωληνωμένη και σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ.

Πηγή:www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου