ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Σάββατο 13 Απριλίου 2024

Δημήτρης Μελισσανίδης: «Χρόνια πολλά ΑΕΚάρα»

 


Ο Δημήτρης Μελισσανίδης εμφανώς συγκινημένος ευχήθηκε χρόνια πολλά στην ΑΕΚ για τα γενέθλια του συλλόγου, στέλνοντας παράλληλα το δικό του μήνυμα.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, μέσω ενός video θέλησε να στείλει τις δικές του ευχές και χρόνια πολλά στην Ένωση για τα γενέθλια του συλλόγου, ο οποίος συμπληρώνει 100 χρόνια ιστορίας.

Mάλιστα ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων» εμφανίστηκε αρκετά συγκινημένος, με το μήνυμα του να αγγίζει κάθε φίλο της ΑΕΚ, κατά την διάρκεια της γιορτής του συλλόγου για το ιστορικό αυτό γεγονός.

«Αγαπητοί Ενωσίτες, σήμερα γιορτάζουμε τα 100α γενέθλια της πιο ξεχωριστής ομάδας στην Ελλάδα. Για όλους εμάς, της πιο ξεχωριστής στον κόσμο ολόκληρο. Πρέπει να νιώθουμε ευλογημένοι γι’ αυτό, περήφανοι και λυτρωμένοι γιατί περάσαμε πολλά, ήταν χρόνια δύσκολα.

Πονέσαμε, όμως δε λυγίσαμε ποτέ. Μέσα από προσπάθεια, από αγώνες και πολλή αγάπη, δίνουμε ξανά στην ΑΕΚ την απεραντοσύνη που δικαιούται το προσφυγικό μεγαλείο της.

Έχουμε πάλι το σπίτι μας, είμαστε ξανά αδελφωμένοι και ενωμένοι. Αντέξαμε, πιστέψαμε, δικαιωθήκαμε.

Είμαστε όλοι το ίδιοι μπροστά της, έχουμε όλοι κιτρινόμαυρο αίμα στις φλέβες μας. Να είστε υπηρέτες και σωματοφύλακές της μαζί, να τη λατρεύετε και να την προστατεύετε στα 200, στα 300, στα 1.000 χρόνια της.



Γεια σου ρε ΑΕΚάρα μου!» ήταν τα παθιασμένα λόγια του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Πηγή:www.newsit.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου