ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

Ο Νίκος Γεωργέας καταδικάστηκε σε έξι μήνες φυλάκιση για σκευωρία εναντίον του Ολυμπιακού

 


Ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ και της Βέροιας, Νίκος Γεωργέας κρίθηκε ένοχος για ψευδή κατάθεση αναφορικά με το Ολυμπιακός – Βέροια το 2013 και καταδικάστηκε σε έξι μήνες φυλάκιση.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής Νίκος Γεωργέας καταδικάστηκε σε φυλάκιση για ψευδή κατάθεση παρά την απαλλακτική πρόταση της εισαγγελέως.

Συγκεκριμένα, ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και της Βέροιας μεταξύ άλλων είχε καταθέσει στο δικαστήριο σχετικά με έναν αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ομάδα της Ημαθίας, το οποίο είχε διεξαχθεί στις 6 Ιανουαρίου το 2013 για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League κι είχε λήξει με 3-0 υπέρ των «ερυθρόλευκων».

Ο Νίκος Γεωργέας είχε τονίσει στην κατάθεσή του, ότι ο τότε γενικός αρχηγός της ομάδας, είχε πάει στα αποδυτήρια, ζητώντας από τους ποδοσφαιριστές να χάσουν με 3-0.

Η απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών ελήφθη κατά πλειοψηφία και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης έξι μηνών για ψευδορκία, ενώ το δικαστήριο έκρινε ότι ουδείς ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού επιβεβαίωσε στον κατηγορούμενο την χειραγώγηση του ματς.

Πηγή:www.sportal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου