ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Χίγκλερ διαιτητής στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και ο Νταμπάνοβιτς στο Άρης – ΑΕΚ

 


Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές των αγώνων ρεβάνς, για τη φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας, με τις αναμετρήσεις Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και Άρης – ΑΕΚ, να ξεχωρίζουν.

Ο Ολλανδός διαιτητής -δεύτερης κατηγορίας της UEFA- Ντένις Χίγκλερ ορίστηκε στον αγώνα ρεβάνς του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για τους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας που θα γίνει την προσεχή Τετάρτη (17:00, 21:00). Την ίδια μέρα θα γίνει και η “μεγάλη” ρεβάνς του Άρη με την ΑΕΚ (19:00) με τον Μαυροβούνιο, Νίκολα Νταμπάνοβιτς (ΦΩΤΟ) να… παίρνει τη σφυρίχτρα.

Ο Ντένις Γιόχαν Χίγκλερ θα έχει για βοηθούς τους συμπατριώτες του Φαν Ζούλιεν Γιουστ Μάαρτεν, Χενκ Ντιόν Φίκερτ, 4ο τον Διαμαντόπουλο και στο VAR τον Φαν Μπέκελ με τον Νικολακάκη.

Ο Νίκολα Νταμπάνοβις, που ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA, θα έχει βοηθούς τους Τοντόροβιτς, Γιοβάνοβιτς, με 4ο τον Πολυχρόνη και στο VAR τους Ζέμπετς, Φωτόπουλο.

Από εκεί και πέρα το Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ θα διευθύνει ο Τσέτσιλας (Στάικος, Χριστάκογλου, 4ος Κατοίκος, VAR: Ευαγγέλου, Απτόσογλου), ενώ στα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια του τριημέρου δεν θα υπάρχει VAR, αφού εναπόκειται στη διάθεση των ομάδων αν θέλουν να έχουν.

Το Κηφισιά – ΟΦΗ θα διευθύνει ο Ματσούκας (Μεϊντάνας, Κωνσταντίνου, 4ος Βλάχος), το Ατρόμητος – Λάρισα ο Βάτσιος (Σινιοράκης, Τριανταφύλλου, 4ος Ντάουλας), το Καλλιθέα – Παναιτωλικός ο Ζαμπαλάς (Μωυσιάδης, Κόλλιας, 4ος Τσιμεντερίδης) και το Νίκη Βόλου – Λεβαδειακός ο Πουλικίδης (Σπυρόπουλος, Νιδριώτης, 4ος Τσιάρας).

Πηγή:www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου