ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

Γιατί αποβλήθηκε ο Ιρακινός που έκανε πως τρώει στον πανηγυρισμό του (vid)

 


Ενα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ Ιράκ και Ιορδανίας, καθώς ο επιθετικός των γηπεδούχων, Αϊμέν Χουσεΐν αποβλήθηκε καθώς κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών του, έκανε πως τρώει με τα χέρια του.

Ο 27χρονος επιθετικός, Αϊμέν Χουσεΐν είχε δώσει στο Ιράκ προβάδισμα 2-1 στο 76ο λεπτό του αγώνα κι έτρεξε στην άκρη του γηπέδου για να πανηγυρίσει με χιλιάδες Ιρακινούς οπαδούς. Ωστόσο, λίγο μετά τους πανηγυρισμούς, ο ρέφερι αποφάσισε να βγάλει την κίτρινη κάρτα από το τσεπάκι του, η οποία ήταν και η δεύτερη για τον Ιρακινό φορ.


Ο λόγος είναι ότι ο Χουσεΐν κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών του, έκανε πως τρώει με τα χέρια του. Μια χειρονομία που άρεσε καθόλου στον διαιτητή Αλιρέζα Φαγάνι.


«Δέχτηκε μια δεύτερη κίτρινη κάρτα, πιθανώς για τους πανηγυρισμούς του. Είναι δύσκολο να δει κανείς τι ακριβώς έκανε λάθος εκεί, αλλά ο διαιτητής δεν έδειξε κανένα δισταγμό να βγάλει τις κάρτες του. Τι τροπή των γεγονότων», ανέφερε χαρακτηριστικά σε δημοσίευσή του του «Al Jazeera» 

Ετσι, μετά την αποβολή του Χουσεϊν, οι Ιρακινοί να μείνουν με δέκα! Κι ενώ έδειχναν ότι θα άντεχαν μέχρι τέλους, αρχικά ήρθε η ισοφάριση από τον Αλ Αράμπ στο 90+5' και δύο λεπτά αργότερα το 3-2 από τον Αλ Ρασντάν, να στείλει την Ιορδανία στην οκτάδα – εκεί όπου περιμένει το Τατζικιστάν.

Το Ιράκ ήταν σίγουρα ένα από τα φαβορί που μπήκαν στο φετινό Ασιατικό Κύπελλο, επομένως ο αποκλεισμός από την Ιορδανία είναι μια απογοήτευση για τους ίδιους, ειδικά δεδομένων των αμφιλεγόμενων συνθηκών γύρω από την αποβολή του Χουσεΐν.

Πηγή:www.sportal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου