ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

Σκληρές εικόνες: Πρώην προπονητής τένις δέχθηκε σοκαριστική επίθεση από ελάφι και σώθηκε από θαύμα (vid)

 


Ο πρώην προπονητής τένις Φρανκ Κουέστα δέχθηκε επίθεση από άγριο ζώο στο καταφύγιό του στην Ταϊλάνδη.

Ο Φρανκ Κουέστα ζει μόνιμα στην Ταϊλάνδη σε ένα καταφύγιο έχοντας επιλέξει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Εκεί φροντίζει τα διασωθέντα ζώα και προσπαθεί να διασφαλίσει ότι ζουν στις καλύτερες δυνατές συνθήκες, παρόμοιες με αυτές που θα είχαν στη φύση. Αυτό είναι κάτι πολύ ωραίο όσον αφορά τη διατήρηση της άγριας ζωής, αλλά μπορεί επίσης να είναι επικίνδυνο.

Ο Κουέστα γνωρίζει σε τι κίνδυνο εκθέτει τον εαυτό του, αλλά βίντεο όπως αυτό στο κανάλι του στο YouTube δείχνουν ότι πρέπει πάντα να είναι προσεκτικός. Ένα από τα ελάφια που ζουν στο Καταφύγιο, έχει κλειδωθεί και επέλεξε να επιτεθεί στον παρουσιαστή.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να πούμε είναι ότι ο πρώην προπονητής του τένις φαίνεται να είναι καλά, μετά την περιποίηση των τραυμάτων. Οι εικόνες είναι σοκαριστικές, με το ζώο να τον σπρώχνει πάνω σε έναν σωρό άμμου και να σκάβει τα κέρατά του στην κοιλιά του. Όπως εξηγεί ο ίδιος στο βίντεο στη συνέχεια, κατάφερε να τραβήξει το κέρατο έξω από το σώμα του, εμποδίζοντας το να τον τρυπήσει.

«Είχα απλώς ένα μικρό πρόβλημα με τον Perrito (το ελάφι)», δήλωσε ο Κουέστα. «Έκανα το λάθος να βγω σε μια περιοχή όπου δεν έβλεπε διέξοδο και μου όρμησε. Ήταν δικό μου λάθος γιατί νόμιζα ότι είχα διέξοδο και με ξεκοίλιασε αρκετές φορές, κάποιες πιο βαθιά από άλλες».

Δείτε το βίντεο από την επίμαχη στιγμή:




Πηγή:www.sportal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου