ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

Η οικογένεια Angelos πουλάει τους Baltimore Orioles για 1,725 δισ.

 

ΑΡΧΕΙΟ - Ο συνιδρυτής και συμπρόεδρος της εταιρείας ιδιωτικών κεφαλαίων The Carlyle Group David Rubenstein μιλάει στο πάνελ "Οι παγκόσμιες οικονομικές προοπτικές" την τελευταία ημέρα της ετήσιας συνάντησης του φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας, στις 19 Ιανουαρίου 2024. (AP Photo/Markus Schreiber, File)


ΒΑΛΤΙΜΟΡΗ – Σε μια κίνηση που προκαλεί σοκ στην Major League Baseball, οι Baltimore Orioles πρόκειται να αλλάξουν χέρια σε μια ιστορική συμφωνία. Η οικογένεια Angelos, η οποία ανέλαβε τη διοίκηση της ομάδας το 1993 έναντι 173 εκατομμυρίων δολαρίων, είναι κοντά στην ολοκλήρωση μιας τεράστιας πώλησης ύψους 1,725 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η συναλλαγή αυτή είναι έτοιμη να αποτελέσει μία από τις μεγαλύτερες στην ιστορία του αθλήματος.

Τη σκυτάλη παίρνουν ο Ντέιβιντ Ρουμπενστάιν (David Rubenstein), ο οποίος κατάγεται από τη Βαλτιμόρη και είναι συνιδρυτής του Carlyle Group, και ο Μάικ Αρουγκέτι (Mike Arougheti), διευθύνων σύμβουλος της Ares Management Corporation. Ο όμιλος Carlyle Group, συνιδρυτής του οποίου είναι ο Ντέιβιντ Ρουμπενστάιν, είναι μια παγκόσμια επενδυτική εταιρεία με μεγάλο αποτύπωμα στον κόσμο της οικονομίας. Ιδρύθηκε το 1987 με έδρα την Ουάσινγκτον και έχει εξελιχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες και πιο αναγνωρισμένες εταιρείες επενδύσεων παγκοσμίως. Η απόκτηση αυτού του εμβληματικού franchise από το δίδυμο δεν είναι απλώς μια οικονομική είδηση, αλλά μία πιθανή συλλήβδην μεταβολή του τοπίου του MLB.

Υπό την ιδιοκτησία της οικογένειας Angelos, οι Orioles έζησαν στιγμές πολλά υποσχόμενες, διανθισμένες με προκλήσεις. Παρά τις διακυμάνσεις στις επιδόσεις της ομάδας και τις εμφανίσεις στα πλέι οφ, η δέσμευση της οικογένειας στις ρίζες της ομάδας στη Βαλτιμόρη παρέμεινε σταθερή.

Με τον Ρουμπενστάιν και τον Αρουγκέτι να αναλαμβάνουν, οι Orioles βρίσκονται στο κατώφλι μιας συναρπαστικής νέας εποχής. Γνωστοί για τις ικανότητές τους στα οικονομικά και τις επιχειρήσεις, οι νέοι ιδιοκτήτες θα μπορούσαν να φέρουν μια νέα προσέγγιση στους Orioles, αναζωογονώντας ενδεχομένως τόσο τη στρατηγική της ομάδας στο γήπεδο όσο και τη θέση της στον ανταγωνιστικό κόσμο του μπέιζμπολ.

Πηγή:ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου