ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

Η πιο σέξι γκόλφερ στον κόσμο βάζει «φωτιά» στο Instagram (pics)

 


Η 30χρονη πρώην γκόλφερ Πέιτζ Σπίρανακ, προκάλεσε ντελίριο στους χιλιάδες θαυμαστές της με ένα καυτό βίντεο.

Η Πέιτζ Σπίναρακ ξέρει πώς να τραβήξει την προσοχή των θαυμαστών της ενώ παίζει γκολφ και μοιράζεται τα βίντεό της στα social media στους 3,9 εκατομμύρια ακόλουθούς της στο Instagram. 

Η 30χρονη δημοσίευσε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram όπου σκύβει για να πάρει τη μπάλα του γκολφ, να την τοποθετήσει στο μπλουζάκι και να κάνει μια καλή ταλάντευση ενώ τα μαλλιά του αιωρούνται στον αέρα.

Στη δημοσίευση, η Πέιτζ έγραψε ένα μήνυμα και μια ερώτηση για τους ακόλουθούς της: «Μου αρέσει να σας γνωρίζω καλύτερα! Ποιο είναι το αγαπημένο σας φαγητό για να φάτε στο γήπεδο;». 

Η ομορφιά της Πέιτζ συνεχίζει να προκαλεί αίσθηση όχι μόνο για τις υπέροχες καμπύλες της και την εκθαμβωτική εμφάνισή της, αλλά και λόγω του παιχνιδιού της και κυρίως λόγω των πολύ αστείων εμφανίσεών της όταν παίζει γκολφ. 


Γεννημένη στο Κολοράντο, η Πέιτζ Σπίρανακ ξεκίνησε να ασχολείται με τη γυμναστική σε πολύ μικρή ηλικία. Στα 12 της μόλις χρόνια διαπίστωσε πως είχε κλίση στο γκολφ, και έκτοτε αφιερώθηκε ψυχή τε και σώματι στο ευγενές αυτό σπορ. 

Ήταν μάλιστα ιδιαίτερα ταλαντούχα, φτάνοντας έτσι στην κρίσιμη ηλικιακή καμπή των 18 ετών να πρέπει να αποφασίσει αν θα συνεχίσει ως επαγγελματίας παίκτρια ή θα πάει σε κάποιο κολλέγιο. Αποφάσισε το πρώτο.

«Από την πρώτη μπαλιά που έριξα, αφοσιώθηκα με όλο μου το είναι στο να γίνω επαγγελματίας γκόλφερ. Προπονήσεις καθημερινά, όλη μέρα. Ήταν ο μοναδικός μου στόχος». 

Η Σπίναρακ, συχνά αναρτά φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στις οποίες αναδεικνύει «τα κάλλη της». Απόρροια αυτού, είναι να δέχεται χιλιάδες μηνύματα από θαυμαστές της, οι οποίοι θεωρούν πως το στήθος της δεν είναι φυσικό. Υπενθυμίζουμε πως η «καυτή» Πέιτζ, ανακηρύχθηκε ως η πιο σέξι αθλήτρια της προηγούμενης χρονιάς. 


Πηγή:www.sportal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου