ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

Θεσσαλονίκη: Νεκρό παιδί σε φλεγόμενο διαμέρισμα! Σκληρές εικόνες στο σημείο που ξεψύχησε ο 16χρονος (Βίντεο)

 


Τοπικά ΜΜΕ μεταδίδουν πως τραγικό θάνατο βρήκε το πρωί της Τρίτης ένας 16χρονος στη Θεσσαλονίκη, μετά από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα όπου διέμενε.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 11:00 ξέσπασε πυρκαγιά σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου πολυκατοικίας επί της οδού Νάτσινα. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της ΕΛΑΣ, οι οποίες προχώρησαν σε εκκένωση της πολυκατοικίας.

 .


Συγκεκριμένα, η φωτιά προκλήθηκε σε διαμέρισμα 3ου ορόφου στην οδό Θεόδ. Νάτσινα, στην περιοχή Μαρτίου με Καραμανλή.





Δολοφονία ξενοδόχου στην Σαντορίνη: «Θόλωσα και άρχισα να τον χτυπάω – Τον έκαψα με βότκα»

 


Ένας 20χρονος ομολόγησε ότι είναι ο δράστης της φρικτής δολοφονίας 69χρονου ξενοδόχου στην Σαντορίνη. Ισχυρίζεται ότι το έκανε επειδή του χρωστούσε χρήματα. Σοκάρει ο τρόπος με τον οποίο προσπάθησε να εξαφανίσει τα ίχνη του. Πως έφτασαν στα ίχνη του οι αρχές.

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία της Σαντορίνης έμαθε σήμερα το πρωί ότι πίσω από την δολοφονία του 69χρονου ξενοδόχου, Νίκου Χάλαρη είναι ένας 20χρονος ο οποίος είχε επαγγελματική σχέση μαζί του. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά και φέρεται να ομολόγησε ο 20χρονος οικοδόμος, το κίνητρο ήταν οικονομικό και τον σκότωσε με άγριο τρόπο μόλις για 200 ευρώ. Υποστηρίζει ότι ο ξενοδόχος του χρωστούσε 200 ευρώ από κάποιες οικοδομικές εργασίες που είχε κάνει στο ξενοδοχείο πέρυσι.

Ο νεαρός είπε ότι τον συνάντησε στο ξενοδοχείο προκειμένου να του ζητήσει τα χρήματα που όπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς είχε απόλυτη ανάγκη. Η κουβέντα άναψε και άρχισαν να τσακώνονται. Μπήκαν μέσα στο ξενοδοχείο και τότε, όπως ισχυρίζεται ο 20χρονος ο 69χρονος ξενοδόχος τον χτύπησε. «Θόλωσα και άρχισα να τον χτυπάω μέχρι που κατέρρευσε», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς. «Όταν κατάλαβα ότι είναι νεκρός πήρα κάτι χαρτιά και τα έβαλα πάνω του και βρήκα ένα μπουκάλι βότκα. Τον περιέλουσα και του έβαλα φωτιά».

Για να καλύψει τα ίχνη του ακόμη περισσότερο, πήρε το μπουκάλι μαζί του. 

Σαντορίνη: Η ομολογία και η εξιχνίαση

Από την πρώτη στιγμή που ο 69χρονος ξενοδόχος βρέθηκε απανθρακωμένος μπροστά στη ρεσεψιόν του πολυτελούς ξενοδοχείου του, οι αρχές θεώρησαν πως βρίσκονταν μπροστά σε ένα έγκλημα. Συνηγορούσαν σε αυτό οι κηλίδες αίματος που βρέθηκαν κοντά στο πτώμα. Και σε αυτό έριξε φως η κατάθεση – ομολογία του 20χρονου. 

Click4More Σαντορίνη: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του ξενοδόχου! Τον σκότωσε για 200 ευρώ

Όλα έγιναν την περασμένη Παρασκευή. Τότε ο νεαρός άνδρας αποφάσισε να πάει στο ξενοδοχείο του 69χρονου για να τον αντιμετωπίσει και να του ζητήσει τα λεφτά που του χρωστούσε από πέρυσι, όπως είπε. Βρήκε τον Νίκο Χάλαρη στην αυλή. 

Ο 20χρονος κατέθεσε ότι ζήτησε από τον ξενοδόχο τα 200 ευρώ που του χρωστούσε αλλά εκείνος αρνήθηκε να του τα δώσει και τον χτύπησε. Το γεγονός ότι το θύμα τον χτύπησε, είπε, τον έκανε να θολώσει. Και τότε ξεκίνησε το κακό.Ο 20χρονος χτύπησε τον ξενοδόχο στο πρόσωπο με γροθιές. Και συνέχισε να τον χτυπά μέχρι που το θύμα κατέρρευσε. Στη συνέχεια, “τον έσυρα έως τη ρεσεψιόν και από τη μανία μου τον χτύπησα ξανά. Όταν κατάλαβα ότι είχε πεθάνει, του έβαλα χαρτιά για να ενισχύσω τη φωτιά. Το μόνο εύφλεκτο υλικό που βρήκα ήταν ένα μπουκάλι βότκα. Έβαλα τη φωτιά κι έφυγα”, έχει πει, σύμφωνα με πληροφορίες, στην ομολογία του. 

Στην αυλή του ξενοδοχείου έχουν βρεθεί αποτυπώματά του και οι κηλίδες αίματος δεν αποκλείεται να είναι δικές του. 

Πως τον βρήκαν 

Από την πρώτη στιγμή, οι αρχές ερευνούσαν το θάνατο του Νίκου Χάλαρη ως ανθρωποκτονία. Δεν άργησαν να καταλήξουν στον ύποπτο, που αποδείχθηκε πως ήταν ο δράστης αφού ομολόγησε. 

Το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, γείτονες κατέθεσαν ότι άκουσαν φωνές από το ξενοδοχείο του Νίκου Χάλαρη. Οι αστυνομικοί ερεύνησαν τις μαρτυρίες και από τις κάμερες ασφαλείας στο σημείο εντόπισαν τον νεαρό άνδρα να φεύγει από το ξενοδοχείο του 69χρονου (σχετικά ήρεμος όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές) 5 με 10 λεπτά πριν γίνει το τηλεφώνημα στην πυροσβεστική για τη φωτιά. 

Τα στοιχεία αυτά οδήγησαν τους αστυνομικούς στον 20χρονο. Από το βράδυ της Κυριακής είχαν καταλήξει πως αυτός ήταν ο Νο1 ύποπτος και το πρωί της Δευτέρας έγινε η προσαγωγή του και η ομολογία του δεν άργησε. 

Πηγή:www.newsit.gr


Σκεφτείτε σοβαρά πριν τα ξαναβάλετε στο στόμα σας: Τα 10 πιο καρκινογόνα τρόφιμα

 


Σκεφτείτε σοβαρά πριν τα ξαναβάλετε στο στόμα σας: Τα 10 πιο καρκινογόνα τρόφιμα

Σκεφτείτε σοβαρά πριν τα ξαναβάλετε στο στόμα σας: Τα 10 πιο καρκινογόνα τρόφιμα (ΛΙΣΤΑ)

Ποιες τροφές που καταναλώνουμε καθημερινά έχουν όντως αποδειχθεί επιστημονικά ότι… μπορεί να προκαλέσουν καρκίνο. Κάποιες μάλιστα, αυξάνουν τις πιθανότητες πολύ περισσότερο…

Αναλυτικά η λίστα όπως την παρουσιάζει το nutrilabs:

1) Γενετικά Μεταλλαγμένοι Οργανισμοί (GMOs)

γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα Εννοείται ότι οι GMOs δεν έχουν καμία θέση σε μια υγιεινή διατροφή, ειδικά τώρα που έχει αποδειχτεί ότι και οι GMOs, αλλά και τα χημικά που τους

βάζουν, κάνουν τους καρκινικούς όγκους να μεγαλώνουν πιο γρήγορα. Δυστυχώς, οι GMOs είναι παντού, όπως στα παράγωγα τροφίμων (καλαμπόκι, σόγια, canola). Μπορείτε να τους

αποφύγετε με το να αγοράζετε πιστοποιημένα βιολογικά, μη-γενετικά τροποποιημένα αλλά και τοπικά παραγόμενα προϊόντα.

2) Επεξεργασμένα κρέατα

Τα περισσότερα από αυτά, όπως το μπέικον, το λουκάνικο, τα hot-dog, περιέχουν χημικά συντηρητικά που τα κάνουν να φαίνονται φρέσκα και ελκυστικά, αλλά δυστυχώς προκαλούν

και καρκίνο. Το νιτρικό και το νιτρώδες νάτριο αυξάνουν τον κίνδυνο για καρκίνο του παχέος εντέρου, και για άλλες μορφές καρκίνου. Προσέξτε τα κρέατα που αγοράζετε να

είναι μη-επεξεργασμένα, και κατά προτίμηση ελευθέρας βοσκής.

3) Ποπκόρν στο φούρνο μικροκυμάτων

Μπορεί να είναι βολικές, αλλά αυτές οι σακουλίτσες ποπκόρν είναι γεμάτες χημικά που προκαλούν όχι μόνο στειρότητα, αλλά και καρκίνο του ήπατος, των όρχεων και του

πακγρέατος. Η Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος των ΗΠΑ αναγνωρίζει το υπερφθοροκτανοϊκό οξύ (PFOA) που περιέχεται στα ποπκορν μικροκυμάτων ως “πιθανώς”

καρκινογόνο. Άλλες έρευνες έχουν δείξει ότι το χημικό αυτό προκαλεί την ανάπτυξη

καρκινικών όγκων. Όμοια, το χημικό διακετύλιο που χρησιμοποιείται στα ίδια τα ποπκόρν, σχετίζεται με βλάβες και καρκίνο των πνευμόνων.

4) Προϊόντα τύπου κόλα

Όπως τα επεξεργασμένα κρέατα, έτσι και τα αναψυκτικά μπορεί να προκαλέσουν καρκίνους. Οξύνει το pH του σώματος και ταΐζει τα καρκινικά κύτταρα, καθώς είναι γεμάτη ζάχαρη,

χημικά και χρωστικές ουσίες. Το καραμελόχρωμα και η 4-μεθυλιμιδαζόλη (4-MI) έχει φανεί ότι και από μόνα τους μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο.

5) Φαγητά και αναψυκτικά “διαίτης”

Ακόμα χειρότερη από τα κανονικά αναψυκτικά είναι τα διαίτης και τα φαγητά “διαίτης”. Πρόσφατα έγινε μια έρευνα από την Ευρωπαϊκή Διεύθυνση Ασφάλειας Τροφίμων (EFSA) που

συμπεριέλαβε 20 ξεχωριστές μελέτες. Κατέληξε ότι η ασπαρτάμη, ένα από τα πιο συνηθισμένα γλυκαντικά, προκαλεί μια σωρεία ασθενειών μαζί με προβλήματα στη γέννηση

και καρκίνο. Τα γλυκαντικά σουκραλόζη, σακχαρίνη και πολλά άλλα έχουν επίσης συνδεθεί με την εμφάνιση καρκίνου.

6) Επεξεργασμένο “λευκό” αλεύρι

Το επεξεργασμένο αλεύρι είναι συνηθισμένο συστατικό στα επεξεργασμένα τρόφιμα, αλλά οι υπερβολικοί υδατάνθρακες που περιέχει θέλουν προσοχή. Μία έρευνα που δημοσιεύθηκε στο

Cancer Epidemiology, έδειξε ότι η κατανάλωση επεξεργασμένων υδατανθράκων τριπλασίασε

την ανάπτυξη του καρκίνου του μαστού. Οι τροφές με υψηλό γλυκαιμικό δείκτη (όπως το αλεύρι) ανεβάζουν απότομα τα επίπεδα ζαχάρου στο αίμα, το οποίο τροφοδοτεί απευθείας τα καρκινικά κύτταρα και την εξάπλωσή τους.

7) Επεξεργασμένη ζάχαρη

Το ίδιο ισχύει και για την επεξεργασμένη ζάχαρη, που ανεβάζει απότομα τα επίπεδα ινσουλίνης και τρέφει τα καρκινικά κύτταρα. Τα γλυκαντικά πλούσια σε φρουκτόζη όπως το

σιρόπι φρουκτόζης καλαμποκιού (HFCS) είναι πολύ επικίνδυνα καθώς είναι η ιδανική τροφή για τα καρκινικά κύτταρα. Οπότε, αφού τα μπισκότα, οι τούρτες, τα κέικ, τα αναψυκτικά, οι

χυμοί, οι σάλτσες, τα δημητριακά και πολλά άλλα επεξεργασμένα τρόφιμα είναι γεμάτα HFCS και άλλες ζάχαρες, είναι λογικό που οι καρκίνοι αυξάνονται όλο και πιο πολύ τελευταία.

8) Μήλα, σταφύλια και άλλα “βρόμικα” φρούτα

Πολλοί πιστεύουν ότι κάνουν υγιεινή διατροφή επειδή αγοράζουν μήλα, σταφύλια και φράουλες από το σούπερ-μάρκετ. Αν όμως τα φρούτα αυτά δεν είναι βιολογικά, ή

πιστοποιημένα χωρίς φυτοφάρμακα, τότε είναι ένας μεγάλος κίνδυνος. Το Environmental Working Group βρήκε ότι το 98% όλων των προϊόντων συμβατικής καλλιέργειας (ιδίως τα “βρόμικα” φρούτα) είναι μολυσμένα με καρκινογόνα ζιζανιοκτόνα.

9) Σολωμός ιχθυοτροφείου

σολωμός διοξίνες καρκίνοςΟ σολωμός ιχθυοτροφείου είναι άλλο ένα επικίνδυνο τρόφιμο, σύμφωνα με τον Dr. David Carpenter, Διευθυντή στο Ινστιτούτο Υγείας και Περιβάλλοντος

στο Πανεπιστήμιο του Albany. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του, ο σολωμός αυτός έχει

έλλειψη βιταμίνης D, μολύνεται από καρκινογόνα χημικά, PCBs, επιβραδυντές φλόγας, φυτοφάρμακα και αντιβιοτικά.

10) Υδρογονωμένα έλαια

Χρησιμοποιούνται για να συντηρήσουν επεξεργασμένα τρόφιμα και να παρατείνουν το χρόνο τους στο ράφι. Όμως, τα υδρογονωμένα έλαια αλλάζουν τη δομή και την ευλυγισία της

κυτταρικής μεμβράνης σε όλα τα κύτταρα του σώματος. Αυτό οδηγεί σε πολλές ασθένειες, μία από τις οποίες είναι και ο καρκίνος. Κάποιοι κατασκευαστές έχουν σταματήσει τη χρήση

τους και τα αντικαθιστούν με φοινικέλαιο, αλλά τα trans λιπαρά (υδρογονωμένα) εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται ευρέως στα επεξεργασμένα τρόφιμα.

Πηγή:www.diaforetiko.gr