ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Μάντσεστερ: "Βοηθήστε μας να βρούμε τα παιδιά μας!" [pics]

Μάντσεστερ: `Βοηθήστε μας να βρούμε τα παιδιά μας!` [pics]


Απελπισμένοι γονείς, φίλοι, συγγενείς που ζουν σε αγωνία. Άνθρωποι που έχουν χάσει τους δικούς τους, που δεν ξέρουν που βρίσκονται κι αν ζουν μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Manchester Arena λίγο μετά το τέλος της συναυλίας της Αριάνα Γκράντε.






Εκατοντάδες παιδιά βρίσκονταν στο Μάντσεστερ Αρίνα το βράδυ της Δευτέρας (22.05.2017) για να παρακολουθήσουν τη συναλία της Ariana Grande στην πόλη. Πολλά απ’ αυτά, είχαν πάει χωρίς τους γονείς του. Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, τουλάχιστον 60 ασυνόδευτα παιδιά έχουν βρει καταφύγιο στο ξενοδοχείο Holiday Inn, ενώ κι άλλα ξενοδοχεία φιλοξενούν παιδιά.

Την ίδια ώρα, με κάθε τρόπο, μέσω των social media, απελπισμένοι γονείς, συγγενείς και φίλοι ανεβάζουν φωτογραφίες των αγαπημένων τους, κυρίως εφήβων και απευθύνουν έκκληση σε όποιον έχει την οποιαδήποτε πληροφορία να επικοινωνήσει μαζί τους. Έχει δημιουργηθεί μάλιστα και το hastag #ManchesterMissing.

«Σας παρακαλώ μοιραστείτε αυτό, η μικρή μου αδερφή, η Έμμα, ήταν στη συναυλία και δεν απαντάει στο τηλέφωνό της, σας παρακαλώ βοηθήστε με» αναφέρει το μήνυμα που συνοδεύει τη φωτογραφία ενός ξανθού κοριτσιού με λουλούδια στα μαλλιά.
Ανάμεσα σε εκείνους που βοηθούν, με όποιο τρόπο μπορούν, στον εντοπισμό παιδιών που αγνοούνται η γνωστή τραγουδίστρια Pink που μέσα από τον λογαριασμό της στο twitter έκανε retweet φωτογραφίες παιδιών που έχουν χαθεί τα ίχνη τους.
Μια άλλη χρήστης του twitter ζητά βοήθεια για να βρεθεί η αδερφή της που ονομάζεται Γουίτνεϊ. «Φοράει ένα ροζ πουλόβερ και μπλουτζιν» γράφει. Μια μητέρα, ανέβασε φωτογραφία του γιού της λέγοντας πως κι εκείνος ήταν στο Μάντσεστερ Αρίνα αλλά δεν απαντάει στις κλήσεις της.
Ανάμεσα στους αγνοούμενους επίσης η Κλόε Ράδερφορντ και ο Λίαμ Κάρι.

«Η Ολίβια Κάμπελ εξακολουθεί να αγνοείται. Φοράει τζιν, μαύρες μπότες, μαύρη μπλούζα, έχει τα μαλλιά της αλογοουρά και γυαλιά», αναφέρει η ανάρτηση της Aleshia Anne. Η Ολίβια ήταν στη συναυλία μαζί με τον φίλο της, τον Άνταμ και η τελευταία φορά που κάποιος είχε νέα τους ήταν 15 λεπτά πριν ξεκινήσει η συναυλία. Ο Άνταμ βρέθηκε σε ένα νοσοκομείο της πόλης, είπε η μητέρα της Ολίβια στο BBC Radio 4 αλλά η Ολίβια παραμένει αγνοούμενη.


Μια άλλη κοπέλα αναζητά την καλύτερή της φίλη. «Η καλύτερή μου φίλη, η Λούσι, αγνοείται στο Μάντσεστερ μετά τη συναυλία της Αριάνα Γκράντε. Δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί της και κανείς δεν ξέρει που είναι», έγραψε. «Σε παρακαλώ γύρνα σπίτι Λούσι και πας μας αν είσαι καλά» έγραψε η φίλη της νεαρής που αγνοείται.


Ο Μάικλ ΜακΙντάιρ απηύθυνε επίσης έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για τη 15χρονη κόρη του Λόρα και τη φίλη της Έιλιντ Μακλέοντ.

Δείτε φωτογραφίες ανθρώπων που αγνοούνται
Η Κόρτνεϊ Μπόιλ ήταν μαζί με τον πατριό της Φίλιπ Τρον (φωτογραφία από κάτω) και κανείς δεν τους έχει δει από την ώρα της συναυλίας Η Κόρτνεϊ Μπόιλ ήταν μαζί με τον πατριό της Φίλιπ Τρον (φωτογραφία από κάτω) και κανείς δεν τους έχει δει από την ώρα της συναυλίας
Η Κέλι ΜπρούστερΗ Κέλι Μπρούστερ


Με πληροφορίες από France 24 και Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου