ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Θύμα τρομοκρατικής επίθεσης ο Λουκάς Παπαδήμος! Live οι εξελίξεις

Θύμα τρομοκρατικής επίθεσης ο Λουκάς Παπαδήμος! Live οι εξελίξεις

- Ο πρώην πρωθυπουργός, ο οδηγός του και άλλο ένα άτομο, τραυματίστηκαν και έχουν μεταφερθεί στον "Ευαγγελισμό"
- Του έστειλαν φάκελο, ο οποίος ήταν παγιδευμένος, με αποτέλεσμα να γίνει έκρηξη μέσα στο θωρακισμένο αυτοκίνητο
- Εικόνες από το σημείο
- ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ LIVE BLOG TOY NEWSIT.GR









Θύμα τρομοκρατικής επίθεσης ο Λουκάς Παπαδήμος! Ο πρώην πρωθυπουργός άνοιξε μέσα στο αυτοκίνητό του έναν φάκελο, που ήταν παγιδευμένος, με αποτέλεσμα να γίνει έκρηξη και να τραυματιστούν τόσο ο ίδιος, όσο και ο οδηγός του και άλλος ένας επιβάτης, στη συμβολή των οδών Μάρνης και 3ης Σεπτεμβρίου.

ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ LIVE BLOG ΤΟΥ NEWSIT.GR

 Updating
Sort by :
  Tweet Σταύρου Θεοδωράκη
«Την συμπαράσταση μας στον Λουκά Παπαδήμο. Εχθροί μας δεν είναι μόνο οι επίδοξοι δολοφόνοι αλλά & αυτοί που σπέρνουν μόνο μίσος στην κοινωνία», σχολίασε ο Σταύρος Θεοδωράκης για την έκρηξη που ταυμάτισε τον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.
  Αποστολέας η Ακαδημία Αθηνών!
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha, ο αποστολέας που αναγράφονταν στην επιστολή με τον εκρηκτικό μηχανισμό προς τον Λουκά Παπαδήμο, ήταν η Ακαδημία Αθηνών. Ένα ακόμα στοιχείο που "δείχνει" προς την κατεύθυνση της "Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς" που είχε αναλάβει την ευθύνη για την αποστολή δέματος με εκρηκτικό μηχανισμό στο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, με αποστολέα των Άδωνι Γεωργιάδη.
  Περαστικά του Νίκου Παππά
«Περαστικά στον Λουκά Παπαδήμο και στους ανθρώπους που επέβαιναν στο αυτοκίνητο του», αναφέρει σε μήνυμά του στο Twitter, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς.
  Η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη
«Καταδικάζω, με οργή, την άνανδρη τρομοκρατική επίθεση σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού κ. Λουκά Παπαδήμου», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Εύχομαι στον ίδιο και σε όλους τους τραυματίες ταχεία και πλήρη ανάρρωση. Καλώ, ταυτόχρονα, την κυβέρνηση και τις αρχές Ασφαλείας να κάνουν τα πάντα, προκειμένου να συλληφθούν οι αδίστακτοι τρομοκράτες. Είναι εχθροί της πατρίδας μας και της Δημοκρατίας», πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ.
  Επικοινωνία Προκόπη Παυλόπουλου με τη διοικητή του "Ευαγγελισμού"
Με τη διοικητή του νοσοκομείου Ευαγγελισμός Νάγια Μητσάκου επικοινώνησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, και ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου και των τραυματιών.
Ο κ. Παυλόπουλος ζήτησε να μεταφέρουν στον κ. Παπαδήμο και στους τραυματίες συνοδούς του, τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση.
  Με προβλήματα ακοής ο οδηγός
Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt.gr, ο οδηγός είναι ελαφρά τραυματισμένος και αντιμετωπίζει προβλήματα ακοής.
  Συνάντηση Βενιζέλου - Παπαδήμου
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ο Ευάγγελος Βενιζέλος βρέθηκε στον Ευαγγελισμό όπου συνάντησε τον Λουκά Παπαδήμο και είπε ότι έχει τις αισθήσεις του, αλλά φέρει τραύματα σε όλο του το σώμα.


  Νέες εικόνες από το σημείο της έκρηξης


  Στον Ευαγγελισμό Τζανακόπουλος - Στουρνάρας
Στον Ευαγγελισμό, όπου νοσηλεύονται τόσο ο Λουκάς Παπαδήμος όσο και ο οδηγός και ο συνοδηγός του αυτοκινήτου του, έχουν μεταβεί ήδη ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννης Στουρνάρας αλλά και ο εκπρόσωπος Τύπου της κυβέρνησης, Δημήτρης Τζανακόπουλος. Την ίδια ώρα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, ενημερώνει τα μέλη της κυβέρνησης για την κατάσταση.
  Ενημερώθηκε ο Αλέξης Τσίπρας
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος βρίσκεται στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, ενημερώθηκε τηλεφωνικά για την τρομοκρατική επίθεση. Αναμένεται επίσημη τοποθέτηση από το Μέγαρο Μαξίμου....
  Εικόνες από το σημείο της έκρηξης
Το NewsIt.gr βρίσκεται στο σημείο της εκρηξής και σας μεταφέρει εικόνες από τον χώρο.





  Αυτήν την ώρα ο Λουκάς Παπαδήμος χειρουργείται στην κοιλιά
  Οι πρώτες εικόνες από το σημείο





  Πανικός στη συμβολή των οδών Μάρνης και 3ης Σεπτεμβρίου
Άνδρες της Αστυνομίας και της Αντιτρομοκρατικής βρίσκονται αυτήν την ώρα στην περιοχή, που έχει αποκλειστεί.
  Στον "Ευαγγελισμό" και οι τρεις
Στον "Ευαγγελισμό" διακομίσθηκαν και οι τρεις επιβάτες του αυτοκινήτου. Ο Λουκάς Παπαδήμος έχει τραύματα στον θώρακα, στην κοιλιακή χώρα και στα πόδια.
  Θύμα τρομοκρατικής επίθεσης ο Λουκάς Παπαδήμος
Θύμα τρομοκρατικής επίθεσης ο Λουκάς Παπαδήμος! Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο πρώην πρωθυπουργός άνοιξε μέσα στο αυτοκίνητό του έναν φάκελο, που ήταν παγιδευμένος, με αποτέλεσμα να γίνει έκρηξη και να τραυματιστούν τόσο ο ίδιος, όσο και ο οδηγός του και άλλος ένας επιβάτης, στη συμβολή των οδών Μάρνης και 3ης Σεπτεμβρίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου