ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Εισαγγελική παρέμβαση για την ανάρτηση συνδικαλιστή της ΕΣΗΕΑ για Παπαδήμο – Στουρνάρα! Έκανε μήνυση ο διοικητής της ΤτΕ

Εισαγγελική παρέμβαση για την ανάρτηση συνδικαλιστή της ΕΣΗΕΑ για Παπαδήμο – Στουρνάρα! Έκανε μήνυση ο διοικητής της ΤτΕ

- Σάλος από ανάρτηση συνδικαλιστή της ΕΣΗΕΑ που επιχαίρει για την επίθεση στον Παπαδήμο και εύχεται και για τον Στουρνάρα!
- Κατέθεσε μήνυση ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας κατά του δημοσιογράφου
- Φήμες για γενικότερη παρέμβαση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε βάρος όσων επικρότησαν την τρομοκρατική επίθεση








Σάλο έχει προκαλέσει, η ανάρτηση του συνδικαλιστή της ΕΣΗΕΑ, Ειδικού Γραμματέα της Ένωσης, σχετικά με την τρομοκρατική επίθεση σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου.

Ο Γιώργος Φιλιππάκης, όχι μόνο δεν καταδίκασε την ενέργεια σε βάρος του Λουκά Παπαδήμου, αλλά δήλωσε πως δεν θα είχε πρόβλημα και με μια βόμβα “στα πόδια του Γιάννη Στουρνάρα”.



Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, αντέδρασε άμεσα καταθέτοντας μήνυση εις βάρος του δημοσιογράφου, ενώ ενημέρωσε τόσο τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα όσο και την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την επίμαχη ανάρτηση.

Φήμες μάλιστα ήθελαν την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, να πραγματοποιεί γενικότερη παρέμβαση για σχόλια στα Social Media, που επικροτούσαν την επίθεση σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδας.

πηγή:www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου