ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Λευτέρης Πετρούνιας: "Xρυσός" και στο Παγκόσμιο κύπελλο στην τελική ευθεία για Ρίο

Λευτέρης Πετρούνιας: `Xρυσός` και στο Παγκόσμιο κύπελλο στην τελική ευθεία για Ρίο

Ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο, το πρώτο για το 2016, προστέθηκε στη συλλογή του Λευτέρη Πετρούνια, ο οποίος θριάμβευσε στον τελικό των κρίκων στο παγκόσμιο κύπελλο ενόργανης γυμναστικής της Ντόχα, αφού εκτέλεσε εξαιρετικά το πρόγραμμά του, συγκεντρώνοντας 15.875 βαθμούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Έλληνας πρωταθλητής δεν έχει ηττηθεί σε προκριματικούς και τελικούς επίσημων διοργανώσεων τους τελευταίους 12 μήνες, ενώ όπως δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα:

«Ο μεγάλος στόχος μου για φέτος είναι να βγάλω τη χρονιά αήττητος και πιστεύω ότι είναι απόλυτα ρεαλιστικός, εφόσον είμαι καλά στην υγεία μου. Ευχαριστώ το χορηγό μου, Stoiximan.gr, και όλους όσοι με στηρίζουν στην προσπάθειά μου και περιμένουν το καλύτερο από εμένα».

Στην 5η θέση Μιλλούση και Αφράτη

Πολύ καλή εμφάνιση στον τελικό των ασύμμετρων ζυγών και για τη Βασιλική Μιλλούση η οποία κατέλαβε την 5η θέση της τελικής κατάταξης, θέση την οποία κατέκτησε και η Αργυρώ Αφράτη. Οι δύο Ελληνίδες ισοβάθμησαν με 13.175 βαθμούς, δείχνοντας ότι είναι σε πολύ καλό δρόμο στην προετοιμασία τους για τον μεγάλο στόχο των Ολυμπιακών Αγώνων. Εξάλλου κατά την τελευταία ημέρα των αγώνων η Βασιλική Μιλλούση κατέλαβε και την 6η θέση στη δοκό ισορροπίας.



Μετάλλιο και η Βουγιούκα – Εκτός Ολυμπιακών το πόλο γυναικών

Εκτός από το χρυσό μετάλλιο του Λευτέρη Πετρούνια, το Σαββατοκύριακό είχαμε ακόμη μία μεγάλη επιτυχία για αθλητή που στηρίζει χορηγικά ο Stoiximan.gr. Eιδικότερα, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ξιφασκίας, Βάσω Βουγιούκα κατέκτησε τo χάλκινο μετάλλιο στο Γκραν Πρι Σπάθης Γυναικών της Σεούλ, αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει του μεγάλου στόχου των Ολυμπιακών του Ρίο.



Τέλος, η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στο Προολυμπιακό τουρνουά της Ολλανδίας, ωστόσο αποχαιρέτησε τη διοργάνωση χωρίς το πολύπόθητο εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς αφού στο τελευταίο παιχνίδι στάθηκε άτυχη στα πέναλτι κόντρα στη Ρωσία, γνωρίζοντας την ήττα με 12-13.



πηγη:www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου