ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Live: Τρόμος και αίμα στην καρδιά της Ευρώπης! Επιθέσεις αυτοκτονίας στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών και στο Μετρό κοντά στην Κομισιόν! - Δεκάδες νεκροί

Live: Τρόμος και αίμα στην καρδιά της Ευρώπης! Επιθέσεις αυτοκτονίας στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών και στο Μετρό κοντά στην Κομισιόν! - Δεκάδες νεκροί






- ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ: ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ
- Τέσσερις συνολικά οι τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες: Μια στο αεροδρόμιο και τρεις σε ισάριθμους σταθμούς του Μετρό!
- Τουλάχιστον 13 νεκροί και δεκάδες τραυματίες στο αεροδρομιο Ζάβεντεμ σύμφωνα με την κυβέρνηση
- Τουλάχιστον 10 νεκροί στις εκρήξεις στο Μετρό των Βρυξελλών
- Τρία γιλέκα με εκρηκτικά βρέθηκαν στο αεροδρόμιο Ζάβεντεμ των Βρυξελλών
- Το Βέλγιο ανέβασε το επίπεδο συναγερμού στο ανώτατο επίπεδο μετά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο
- Έκλεισε το Μετρό των Βρυξελλών, δεν κυκλοφορούν ούτε λεωφορεία ούτε τραμ!
- Εκκενώθηκε και έκλεισε το αεροδρόμιο των Βρυξελλών Ζάβεντεμ
- Σημειώθηκαν δυο εκρήξεις δίπλα στο γκισέ της American Airlines
- Οι δυο εκρήξεις σημειώνονται λίγα 24ωρα μετά τη σύλληψη του Σαλάχ Αμπντεσλάμ, του ένατου δράστη της τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι, από τις βελγικές αρχές
- Οι αρχές ζήτησαν από τους κατοίκους να μείνουν στα σπίτια τους
- Σήμερα είναι Μεγάλη Τρίτη των Καθολικών και το αεροδρόμιο ήταν γεμάτο ταξιδιώτες του Πάσχα
- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Δυο εκρήξεις σκόρπισαν τον τρόμο και τον θάνατο στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών Ζάβεντεμ λίγα λεπτά πριν τις 8 το πρωί! Ακολούθησαν σκηνές πανικού με τους επιβάτες να τρέχουν πανικόβλητοι και ανθρώπους να κείτονται τραυματισμένοι ή και νεκροί μέσα στο αεροδρομιο.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

http://24live.co/cbm

  Tweet και από τον Έλληνα πρωθυπουργό

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη της Ελλάδας στο Βελγικό Λαό. Ο φόβος, το θρησκευτικό μίσος και ο ρατσισμός δεν πρέπει να νικήσουν την Ευρώπη.

  Μήνυμα από τον πρωθυπουργό του Βελγίου
Ο Σαρλ Μισέλ, πρωθυπουργός του Βελγίου, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter τόνισε πως οι βελγικές αρχές παρακολουθούν τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, σημειώνοντας πως απόλυτη προτεραιότητα είναι τα θύματα και όσοι βρίσκονταν το πρωί της Τρίτης στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών. Ζητά επίσης από τους πολίτες να αποφύγουν τις μετακινήσεις! 

  Πανικός παντού στο Βέλγιο!
Σύμφωνα με το Russia Today, εκκενώθηκε το γραφείο του Βέλγου πρωθυπουργού και η Βελγική Βουλή!




  Τουλάχιστον 15 τραυματίες στο σταθμό του Μάλμπεκ
Την ώρα που η πληροφορία για 10 νεκρούς από τις εκρήξεις στο Μετρό των Βρυξελλών, το Γαλλικό Πρακτορείο αναφέρει πως στο σταθμό Μάλμπεκ, κοντά στο κτίριο της Κομισόν, υπάρχουν τουλάχιστον 15 τραυματίες.
  Αυξάνει τα μέτρα ασφαλείας και η Κομισιόν
Στο ανώτατο επίπεδο "πορτοκαλί" ανεβαίνει το επίπεδο απείλης στα ευρωπαϊκά όργανα, σύμφωνα με ανάρτηση της Επιτρόπου Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα. Όλες οι συναντήσεις εντός των κτιρίων αναβάλλονται και επιτρέπεται η είσοδος μόνο στο προσωπικό με κάρτα εισόδου.
  Αυξημένα μέτρα ασφαλείας παντού!
Ενισχύθηκαν τα μέτρα ασφαλείας στο αεροδρόμιο Γκάτγουικ του Λονδίνου μετά τις εκρήξεις στις Βρυξέλλες, σύμφωνα με εκπρόσωπο του αεροδρομίου.
Λίγο νωρίτερα είχε ανακοινωθεί η ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης και στο αεροδρόμιο Ρουασί του Παρισιού.
  Ο τρόμος σε μια φωτογραφία...


  Δάκρυσε και ο Τεν Τεν...
Δεν θα μπορούσε να κάνει αλλιώς, είναι Βέλγος... Ένα συγκλονιστικό σκίτσο



  Εικόνες απίστευτης καταστροφής
Ο βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον δήλωσε ότι θα προεδρεύσει μιας συνεδρίας της ομάδας αντιμετώπισης κρίσεων έπειτα από τις εκρήξεις που σημειώθηκαν σήμερα στις Βρυξέλλες.
"Είμαι συγκλονισμένος και ανήσυχος από τα γεγονότα στις Βρυξέλλες. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε", έγραψε ο Κάμερον στον λογαριασμό του στο Twitter, προσθέτοντας πως θα προεδρεύσει μιας συνάντησης της ομάδας αντιμετώπισης κρίσεων COBRA.
"Θα προεδρεύσω μιας συνάντησης της COBRA για τα γεγονότα στις Βρυξέλλες αργότερα σήμερα το πρωί", πρόσθεσε ο Κάμερον.

  Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες για νεκρούς στο Μετρό
Υπάρχουν πληροφορίες για 10 νεκρούς από την έκρηξη στο μετρό των Βρυξελλών, σύμφωνα με το βελγικό δίκτυο BVTM.
  Έκτακτη σύσκεψη και στην Αθήνα
Στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης γίνεται έκτακτη σύσκεψη με τη συμμετοχή στελεχών της αντιτρομοκρατικής και της ΕΥΠ μετά την τρομοκρατική επίθεση στις Βρυξέλλες!
  ΕΚΤΑΚΤΟ!
Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ!

  Συναγερμός σε Γερμανία και Γαλλία
Ενισχύθηκαν τα μέτρα ασφαλείας στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, μετά τις δύο εκρήξεις στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, σύμφωνα με την αστυνομία. Λίγο νωρίτερα είχε ανακοινωθεί η ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας και στο αεροδρόμιο Ρουασί του Παρισιού.
Συναγερμός έχει σημάνει και στο Λονδίνο.
  Οι τελευταίες πληροφορίες για τους νεκρούς στο αεροδρόμιο
Στους 13 ανεβάζει τον αριθμό των νεκρών και στους 35 τον αντίστοιχο των σοβαρά τραυματιών από τις εκρήξεις στο αεροδρόμιο των Βρυξελλώντο βελγικό δημόσιο δίκτυο VRT.
  Τέσσερις οι επιθέσεις στις Βρυξέλλες
Τέσσερις επιθέσεις έγιναν στις Βρυξέλλες το πρωί της Τρίτης σύμφωνα με τη Βελγική τηλεόραση. Η διπλή έκρηξη στο αεροδρόμιο και άλλες τρεις στους σταθμούς του Μετρό Μάλμπεξ, Σούμαν και Αρτ Λουά!

  Ο χάρτης των εκρήξεων στο μετρό των Βρυξελλών




  Βρήκαν γιλέκα με εκρηκτικά!
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Russia Today, στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών βρέθηκαν τρια γιλέκα με εκρηκτικά, γεγονός που επιβεβαιώνει τους φόβους για επίθεση αυτοκτονίας!


  Russia Today: 10 νεκροί από την έκρηξη στο μετρό!

 

  Μείνετε μέσα, συμβουλεύει η Κομισιόν
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή συνέστησε στο προσωπικό της να αποφεύγει τις μετακινήσεις και να παραμείνει στο γραφείο ή στο σπίτι μετά τις εκρήξεις στις Βρυξέλλες.
  Ήταν επίθεση αυτοκτονίας;
Το βελγικό δημόσιο δίκτυο VRT μεταδίδει σχετικά με τις εκρήξεις στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών ότι επρόκειτο για επίθεση αυτοκτονίας.
 
 
πηγη:www.newsit.gr
 

                 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου