ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Όσο υπάρχουν άνθρωποι! Άνοιξαν πιτσαρία για να δώσουν δουλειά σε ανθρώπους με αναπηρία

Όσο υπάρχουν άνθρωποι! Άνοιξαν πιτσαρία για να δώσουν δουλειά σε ανθρώπους με αναπηρία 

Η συγκινητική ενέργεια του Walter Gloshinski και της γυναίκας του Judy κάνει τον γύρο του κόσμου. Το ζευγάρι άνοιξε τον Ιανουάριο το "Smiling With Hope Pizza" στο Reno, στη Νεβάδα, για να προσφέρει θέσεις εργασίας και φυσικά χαμόγελα σε ανθρώπους με αναπηρία.







"Το κάναμε επειδή έπρεπε να γίνει. Δεν υπάρχουν δουλειές εκεί έξω για αυτά τα παιδιά, οπότε προετοιμάζονται για το τίποτα", δήλωσε στο ABC News ο Walter Gloshinski. Ο Walter εργαζόταν ως δάσκαλος ειδικής αγωγής στο Τέξας, την Καλιφόρνια και το Οχάιο για 25 χρόνια και δημιούργησε προγράμματα όπου παιδιά με ειδικές ανάγκες μπορούσαν να εργαστούν σε αρτοποιεία και πιτσαρίες.



Αναφέρθηκε στις ελλείψεις του εκπαιδευτικού συστήματος στη χώρα, τονίζοντας ότι δεν παρέχεται επαρκής εκπαίδευση σε αυτά τα παιδιά. Αφού άφησε τη θέση του τον Οκτώβριο, αποφάσισε να συνεχίσει το συγκινητικό έργο του στον ιδιωτικό τομέα. "Αποφασίσαμε να ανοίξουμε μια πιτσαρία και το κάνουμε από μόνοι μας. Όλοι σκέφτονται πως κάποιος άλλος θα φροντίσει τους ανθρώπους με αναπηρία".

Το ζευγάρι πήρε επιχειρηματικό δάνειο 300.000 δολαρίων για να ανοίξει την πιτσαρία. Το εγχείρημά τους όμως έχουν αγκαλιάσει όλοι οι κάτοικοι της κοινότητας. Μέσα στην εβδομάδα αναγκάστηκαν να κλείσουν την πιτσαρία καθώς ξέμειναν από ζύμη μετά την απίστευτη προσέλευση κόσμου. "Σήμερα ξεμείναμε από ζύμη στις 6.30. Υπήρχαν ουρές έξω από την πιτσαρία πριν καν ανοίξουμε στις 5 και όλα τα τραπέζια μας γέμισαν μέσα σε λίγα λεπτά", έγραψαν στο Facebook.



Πηγή: sunnyskyz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου