ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Το πρωί καθηγητής Πανεπιστημίου, το βράδυ πορνοστάρ!

Το πρωί καθηγητής Πανεπιστημίου, το βράδυ πορνοστάρ!

Σάλος μετά από την αποκάλυψη ότι ένας 61χρονος καθηγητής Πανεπιστημίου πρωταγωνιστεί επί δέκα χρόνια σε ταινίες πορνό. Τι λέει για τη διπλή ζωή ο καθηγητής.

Ο Nicholas Goddard, ο οποίος εδώ και αρκετά χρόνια διδάσκει χημική μηχανική στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ, διαθέτει μια λαμπρή ακαδημαϊκή καριέρα με δεκάδες σημαντικές δημοσιεύσεις. Την ίδια στιγμή όμως, ήταν και ερασιτέχνης... πορνοστάρ. Καλά διαβάσατε. Όπως αποκαλύφθηκε πρόσφατα, η Παιδεία δεν είναι ο μόνος τομέας στον οποίον «διαπρέπει» ο 61χρονος καθηγητής Nicholas Goddard και πατέρας τριών παιδιών.

Αν και ο καθηγητής αποφάσισε πριν περίπου δύο μήνες να διακόψει την καριέρα του στη βιομηχανία του πορνό, οι αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημισότητας σχετικά με τη διπλή ζωή του έχουν δημιουργήσει προβληματισμό στο Διοικητικό Συμβούλιο του πανεπιστημίου του Μάτσεστερ και αναστάτωση στη βρετανική κοινωνία.

«Μερικές φορές κάνεις πράγματα για τα οποία μετανιώνεις... Αλλά ότι κάνω στην προσωπική μου ζωή είναι δική μου δουλειά και όχι του πανεπιστημίου στο οποίο εργάζομαι», είχε δηλώσει ο καθηγητής απαντώντας στην κριτική που δέχεται τις τελευταίες μέρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι με το ψευδώνυμο «Old Nick», ο 61χρονος Goddard πρωταγωνιστούσε επί δέκα χρόνια σε ταινίες σκληρού πορνό.






πηγη:www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου