ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Σοκαριστικές εικόνες! Τούρκοι χτυπούν μετανάστες με κοντάρια - Προσπαθούν να τους βυθίσουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκαριστικές εικόνες! Τούρκοι χτυπούν μετανάστες με κοντάρια - Προσπαθούν να τους βυθίσουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα συγκλονιστικό ρεπορτάζ του απεσταλμένου του Channel4, Alex Thomson απεικονίζει την προσπάθεια του Τουρκικού Λιμενικού να βυθίσει μια βάρκα με πρόσφυγες στα ελληνικά χωρικά ύδατα! Όπως περιγράφει ο δημοσιογράφος στο twitter, οι Τούρκοι Λιμενικοί προσπάθησαν να διεμβολίσουν τη βάρκα και χτυπούσαν με κοντάρια τους πρόσφυγες μέσα στη βάρκα τους!







Το περιστατικό, που δεν είναι το μοναδικό, κατέγραψε η κάμερα του βρετανικού δικτύου. Επι μισή ώρα, όπως λέει ο ίδιος, οι Τούρκοι χτυπούσαν την βάρκα και τους ανθρώπους που ήταν μέσα και προσπαθούσαν να τη βυθίσουν στα ανοικτά του Αγαθονησίου! Οι εικόνες είναι συγκλονιστικές! Όταν οι πρόσφυγες βγήκαν στην ακτή, τρομοκρατημένοι από την περιπέτεια που έζησαν, περιέγραψαν πως τους χτυπούσαν με μανία οι άνδρες του τουρκικού λιμενικού. Μεταξύ αυτών, ένας δικηγόρος από τη Δαμασκό, ένας μηχανικός από τη Ράκκα, μια νοσοκόμα από την Ασμάρα και ένας δάσκαλος από το Χαλέπι.

Peril at SeaShocking video appears to show the Turkish coastguard striking an inflatable dinghy carrying refugees and migrants in deep and dangerous waters.The officers are under instructions to get the boats to turn back.
Δημοσιεύτηκε από Channel 4 News στις Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016


Πηγη:www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου