ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Η Yahoo ετοιμάζει το δικό της Youtube!

Η Yahoo ετοιμάζει το δικό της Youtube!

Μία νέα υπηρεσία διαμοιρασμού βίντεο φαίνεται πως ετοιμάζει η Yahoo στο πρότυπο του Youtube

Πληροφορίες θέλουν την Yahoo να ετοιμάζει τη δική της πλατφόρμα βίντεο η οποία σκοπεύει να γίνει ο κύριος ανταγωνιστής του Youtube.
 
Όπως φαίνεται η Yahoo έχει ήδη έρθει σε επαφή με δημοφιλείς δημιουργούς του Youtube για να τους πείσει να μεταφέρουν το υλικό τους στη νέα της πλατφόρμα η οποία θα τους αποφέρει περισσότερα έσοδα από αυτά που τους δίνει η Google.
 
Η κίνηση αυτή της Yahoo φαίνεται να είναι μία καλή αφορμή για να προσελκύσει τους πάρα πολλούς δυσαρεστημένους χρήστες του Youtube οι οποίοι πιστεύουν ότι το μοντέλο αμοιβών που ισχύει στην υπηρεσία της Google, δεν είναι αρκετά δίκαιο.
 
Έτσι με αφορμή αυτό η Yahoo υπόσχεται ότι θα τους δίνει μεγαλύτερο μερίδιο από τις προβολές των βίντεο τους αλλά και τη δυνατότητα να διαφημίζουν το περιεχόμενό τους μέσα από τις υπόλοιπες υπηρεσίες της.
 
Μέσα σε λίγο καιρό λοιπόν δεν αποκλείεται να δούμε στον αέρα τη νέα υπηρεσία διαμοιρασμού βίντεο της Yahoo η οποία αρχικά αναμένεται να απευθύνεται μόνο σε επιλεγμένους παραγωγούς, οι οποίοι δημιουργούν επαγγελματικής ποιότητας και δημοφιλές περιεχόμενο και στη συνέχεια θα “ανοίξει” και στους υπόλοιπους χρήστες.
 
πηγη:www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου