ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Ζιντάν, Μαλντίνι, Ρονάλντο και... Νικοπολίδης

Φανταζόσασταν ποτέ ότι ένας Έλληνας γκολκίπερ θα υπερασπιζόταν την εστία μιας ομάδας που αποτελείται από παίκτες όπως ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο Ρονάλντο και ο Πάολο Μαλντίνι; Ο Αντώνης Νικοπολίδης έκανε τη διαφορά.


Γιουνγκ Μπόις - Φίλοι Ρονάλντο & Ζιντάν 6-8 από MotionCrew

Ο παλαίμαχος διεθνής τερματοφύλακας συμμετείχε βασικός στην καθιερωμένη φιλική αναμέτρηση κατά της φτώχειας μεταξύ της ομάδας φίλων Ζιντάν & Ρονάλντο και της Γιουγκ Μπόις.
Σαλγάδο, Ιέρο, Καναβάρο, Μαλντίνι, Γκατούζο, Φίγκο, Νέντβεντ, Ζιντάν, Σούκερ και Ρονάλντο συνυπήρξαν με τον επί σειρά ετών γκολκίπερ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Κάρλο Κουντιτσίνι.


  Αξίζει να σημειωθεί ότι το φιλικό (σ.σ. έληξε 8-6 υπέρ των φίλων Ζιντάν & Ρονάλντο) διεξήχθη για 11η συνεχόμενη χρονιά και τα έσοδά του έχουν προορισμό τις πολύπαθες Φιλιππίνες.

Για την ιστορία εκτός του Κουντιτσίνι στον πάγκο βρίσκονταν οι Τζαμπρότα, Κάραχερ, Πάουλο Φερέιρα, Κόουτο, Βιεϊρά, Πιρές, Καρεμπέ, Πάουλο Σόουζα, Λιούνγκμπεργκ, Μεντιέτα, Ρόναλντ ντε Μπουρ, Σολάρι, Νακάτα, Μακμάναμαν, Έλμπερ, Σουκούρ, Τζορκαέφ, Βιέρι, Νούνο Γκόμες και η Βραζιλιάνα Μάρτα.


πηγη:www.contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου