ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Η νέα εμφάνιση της Εθνικής και... τελευταία του "Κάρα"!

Την καινούρια εμφάνιση με την οποία οι διεθνείς μας θα δώσουν τις "μάχες" τους στο Μουντιάλ του 2014 παρουσίασε την Κ. Δευτέρα η εταιρία Nike στην προπόνηση της Εθνικής μας ομάδας. "Μετά την Βραζιλία, τέλος! Αυτή θα είναι η τελευταία μου εμφάνιση", αποκάλυψε ο Γιώργος Καραγκούνης!



Τη νέα της φανέλα έχει από την Κ. Δευτέρα η Εθνική Ελλάδας. Η εμφάνιση, η οποία θα μας οδηγήσει στα γήπεδα της Βραζιλίας, για το Μουντιάλ του 2014 είναι προϊόν της Nike, εταιρίας που ντύνει την «γαλανόλευκη» εδώ και 1,5 χρόνο.
Ωστόσο, η αποκάλυψη της νέας φανέλας έκρυβε και ακόμη μία αποκάλυψη! Σε δηλώσεις που έκανε, ο Γιώργος Καραγκούνης δήλωσε ότι "μετά τη Βραζιλία, σταματάω από την Εθνική"! Ο Γιώργος Σαμαράς που βρισκόταν στο σημείο και άκουγε, παρενέβη: "Δεν υπάρχει περίπτωση. Μαζί θα πάμε στο Euro του 2016. Εγώ στο λέω. Εδώ θα είμαστε και θα λέμε τα ίδια. Δεν θα πάει πουθενά. Δεν θα σταματήσει. Σου βάζω και στοίχημα".
Ο "Κάρα" χαμογέλασε, αλλά επέμενε: "Μετά την Βραζιλία, τέλος. Αυτή θα είναι η τελευταία εμφάνιση που θα φορέσω". "Ξέχασέ το", του απάντησε και πάλι ο Σαμαράς. Θα το κερδίσει άραγε το στοίχημα;

 
 

πηγη:www.contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου