ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Στρατιώτες βγάζουν selfies κατά την διάρκεια Νατοϊκής άσκησης! - ΦΩΤΟ

Στρατιώτες βγάζουν selfies κατά την διάρκεια Νατοϊκής άσκησης! - ΦΩΤΟ

Οι φωτογραφίες των στρατιωτών τραβήχτηκαν κατα την διάρκεια της άσκησης του ΝΑΤO "Cold Response". Κάποιες δείχνουν τους στρατιώτες να ειναι μόνοι τους και κάποιες άλλες να ειναι με τους συναδέλφους τους. Τα πλάνα δεν ειναι μόνο τραβηγμένα κατα την διάρκεια της άσκησης αλλα και σε σκληρές χειμερινές συνθήκες.

Υπάρχουν κάποιες οι οποίες ειναι αρκετά δραματικές για παράδειγμα η μία ενός πιλότου σε αεροσκάφος F - 16 ή και μια άλλη που δείχνει ενα στρατιώτη με μάσκα κατα την διάρκεια άσκησης χημικού πολέμου. Οι πιο χαλάρες βέβαια ειναι εξισου καλές καθώς δείχνουν στρατιωτικό προσωπικό σε χαρούμενα πλάνα.



Ο αξιωματικός υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων των Νορβηγικών Ενόπλων Δυνάμεων Φριντρικ Ταντμπεργκ, δήλωσε οτι "αυτος ειναι ενας καλός τρόπος για να δείξουμε οτι οι στρατιώτες ειναι και αυτοι άνθρωποι. Βγάζοντας μόνοι τους τις φωτογραφίες οι στρατιώτες δείχνουν ακριβώς αυτο που θέλουν να δείξουν αυτοί και όχι αυτο που θα ήθελε για παράδειγμα ο στρατός".



Δεδομένου ότι οι στρατιώτες δεν επιτρέπεται να έχουν μαζί τους κινητά τηλέφωνα , οι εργαζόμενοι στο τμήμα επικοινωνιών του νορβηγικού στρατού δάνεισαν τις δικές τους συσκευές για τον σκοπό αυτο. Η μόνη εξαίρεση ήταν η φωτογραφία στο F - 16 , καθώς ο πιλότος εχει πάντα μια φωτογραφική μηχανή στις περιπολίες .







Ο Τάντμπεργκ έλαβε πάνω απο 100 φωτογραφίες και ανήρτησε 58 από τις καλύτερες φωτογραφίες στη σελίδα των ενόπλων δυνάμεων στο Facebook. Εμείς παραθέτουμε κάποιες απο αυτές.







H selfie της Ellen DeGeneres ηταν η αιτία για παρα πολλές selfies όπως για παράδειγμα αυτη με τον Δανό πιλότο του μαχητικού αεροσκάφους (κάντε κλικ εδω για να δείτε την περίφημη selfie). Μάλιστα ο Ταντμπεργκ δήλωσε οτι αρχικά ο στόχος ηταν απλά να προσπεράσει την επιτυχία της selfie του Δανού πιλότου!











Περίπου 16.000 στρατιώτες από 16 χώρες ( συμπεριλαμβανομένης της Νορβηγίας ) συμμετείχαν στην άσκηση Cold Response για μια περίοδο δύο εβδομάδων, η οποία έληξε την Παρασκευή. Η άσκηση ηταν σχεδιασμένη έτσι ώστε οι στρατιώτες νασυνηθίσουν να εργάζονται σε βάναυσες χειμερινές συνθήκες.

Πηγή - Mashable/Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου