ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

"Όταν θέλει... η Ελλάδα μπορεί"

Μεγάλοι αστέρες του παρελθόντος όπως ο Δημήτρης Σαραβάκος, ο Κριστόφ Βαζέχα, ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και ο Νίκος Σαργκάνης έλαβαν μέρος στο φιλανθρωπικό αγώνα που διεξήχθη για την ενίσχυση των σεισμοπαθών της Κεφαλλονιάς στο ειδικά διαμορφωμένο κλειστό του ΟΑΚΑ.



"Όταν θέλει... η Ελλάδα μπορεί", ήταν το σλόγκαν της εκδήλωσης, στην οποία ξεχώρισε η μορφή του Κώστα Βουτσά και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν υπό τις οδηγίες του Κώστα Τσάνα (οι Έλληνες) και του Χουάν Ραμόν Ρότσα (οι ξένοι).
Για την ιστορία η παρέα του Δημήτρη Σαραβάκου, του Νίκου Σαργκάνη και του Θοδωρή Ζαγοράκη επικράτησε 18-15 εκείνης του Κριστόφ Βαζέχα, του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και του Αλιόσα Ασάνοβιτς σε ένα ματς 7Χ7 που είχε διάρκεια δύο ημίωρα ημίχρονα.
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και η DPG αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή την εκδήλωση, ενώ ο κόσμος μπορεί να συνεχίσει να στέλνει SMS στο 54534 γράφοντας LK για την ενίσχυση των πληγέντων του νησιού του Ιονίου.
Πριν, αλλά και στη διάρκεια του ημιχρόνου, γνωστοί τραγουδιστές διασκέδασαν τον κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

πηγη:www.contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου