ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Οι 11 γυναίκες που από τη μεγάλη οθόνη μπήκαν στις φαντασιώσεις μας


Με αφορμή το θάνατο της Sylvia Kristel, τη θρυλική "Εμμανουέλα", κάναμε ένα γρήγορο ξεσκόνισμα στη μνήμη μας και θυμηθήκαμε ακόμα 11 γυναίκες που μας έφεραν μία φούντωση μία φλόγα βλέποντάς τες σε συγκεκριμένες ταινίες.
Megan Fox στο "How to Loose Friends & Alienate People"
 
Μπορεί στο IMDB να έχει πάρεις μόλις 6,5 στα 10, παρόλα αυτά τίποτα δεν πρέπει να σε εμποδίσει από το να δεις την εξωπραγματική Megan Fox να υποδύεται μία bitchy καυτή στάρλετ, που βρέχεται στην πισίνα, μένει με το σουτιέν και γλύφει τα σαρκώδη χείλη της.
Angelina Jolie στο "Wanted"
 
Μερικές φορές όταν κλείνουμε τα μάτια μας σκεφτόμαστε αυτή την ubercool δολοφόνο στο "Wanted" με τα τατουάζ, να βγαίνει με χάρη από το παράθυρο του αυτοκινήτου και να παίρνει σβάρνα όποιον βρεθεί μπροστά της. Να πούμε πως ο ρόλος πήγαινε αρχικά στη Halle Berry.
Scarlett Johansson στο "Match Point" 
 
Την θυμάσαι ως Nola Rice στο "Match Point" του Woody Allen; Που φόραγε αυτό το λευκό φορεματάκι του τένις; Που την έπεφτε στον Jonathan Rhys Meyers; Καιρός να την ξαναθυμηθείς.
Νatalie Portman στο "Closer"
 
Η κάποτε vegan, τώρα vegetarian, αλλά πάντοτε ντροπαλή και χαμηλοβλεπούσα Portman πήρε το αίμα της πίσω και μαζί το μυαλό μας όταν έπαιξε την στρίπερ στο Closer, φόρεσε τη ροζ περούκα της και το στρινγκ και ξεκίνησε τα σπαγκάτα.
Mila Kunis στο "Black Swan"
 
Αν είσαι από αυτούς που λένε "σιγά μη δω μία ταινία με μπαλαρίνες", έχουμε να σου πούμε πως σε αυτό το έπος του Darren Aronofsky, η πρώην του Macaulay Culkin και νυν του Ashton Kutcher, Mila, αποπλανεί την Portman και τη φιλάει ακόμα και εκεί που καίγεται πολύ. Αμέ.  
Penelope Cruz στο "Blow"
 
Μπορεί να είναι η μούσα του Pedro Almodovar και να έχει παίξει στις ταινίες του, παρόλα αυτά φαίνεται ότι το sex appeal της το φύλαγε για να το δώσει άλλου. Υποδυόμενη τη γυναίκα του Johnny Depp στην ταινία "Blow". Η "κόκκινη" σκηνή με το ζευγάρι να κάνει άγριο σεξ με διάφορες πονηρές σκόνες είναι απλά μανιφίκ.
Jessica Alba στο "Sin City"
 
Ποιος θα ξεχάσει τη Nancy, την στρίπερ με καρδιά από ατόφιο χρυσάφι και κορμί γεννημένος για αμαρτίες στην ταινία του Robert Rodriguez και του Frank Miller;
Salma hayek From στο "From Dusk Till Dawn"
 
Όταν η λατίνα Salma μεταμορφωνόταν σε βαμπιρέλα στριπτιτζού και τύλιγε πύθωνες γύρω από το λυγερό κορμί της, η Kristen Stewart ρούφαγε ακόμα το γάλα της.
Monica Bellucci στο "Malena"
 
Τη σύζυγο του Vincent Cassel μπορεί να την προτιμάς ως Περσεφόνη στο "Matrix", μπορεί να σου αρέσει ως bitchy Κλεοπτάτρα στο "Αστερίχ και Οβελίξ", εμάς πάλι μας ανεβάζει το αίμα στο κεφάλι όταν τη βλέπουμε στο "Malena". Γούστα είναι αυτά.
Kim Basinger στο "9 1/2 weeks"
 
Πολύ πριν η Sharon Stone μας δείξει το "λουλούδι" της στο Βασικό Ένστικτο, μία άλλη ξανθιά είχε καταφέρει να καρφωθεί στο αντρικό μυαλό και αυτή δεν ήταν άλλη από την Kim.
Rosario Dawson στο "Death Proof"
 
H καριέρα της Rosario είχε τα ups και τα down της, από το blockbuster "Men in Black II" μέχρι το άπατο "The Adventures of Pluto Nash", αλλά ένα πράγμα έχει μείνει σταθερό: είναι καυτή...πολύ καυτή. Και ως Abernathy Ross στο "Death Proof" είναι ακόμα πιο καυτή.

πηγη :www.cosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου