ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Έφυγε ο "αγαθός γίγαντας" από το "Πράσινο Μίλι" Michael Clarke Duncanν, στα 54 του χρόνια


Την τελευταία του πνοή άφησε ο 54χρονος Michael Clarke Duncan, γνωστός από την ερμηνεία του στο "Πράσινο Μίλι", μόλις οκτώ εβδομάδες μετά από σοβαρό καρδιακό επεισόδιο που υπέστη. Δεκάδες επώνυμοι έσπευσαν να εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους δημοσίως.
Ο Michael Clarke Duncan νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες, οκτώ εβδομάδες μετά το καρδιακό επεισόδιο το οποίο υπέστη τον Ιούλιο. Όμως το βράδυ της Δευτέρας (03/09) ο ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή, φέρνοντας θλίψη στην οικογένειά του αλλά και σε όλο το Hollywood.
Λεπτομέρειες σχετικά με τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές. Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του πάντως δήλωσε ότι στις 13 Ιουλίου ο ηθοποιός υπέστη καρδιακό επεισόδιο, αλλά "δεν κατάφερε ποτέ να αναρρώσει πλήρως".

 
 Ο Michael έγινε γνωστός και αγαπητός στο ευρύ κοινό από την εκπληκτική ερμηνεία του στον ρόλο του στην μεταφορά της ομώνυμης νουβέλας του Stephen King, το "Πράσινο Μίλι", δίπλα στον Tom Hanks, ως ο θανατοποινίτης. Η ερμηνεία του αυτή του χάρισε την υποψηφιότητά του για Όσκαρ, αλλά και το ξεκίνημα μιας λαμπρής καριέρας.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ο πρώην σωματοφύλακας (επάγγελμα που άφησε για χάρη της υποκριτικής στα 30 του χρόνια) έπαιξε στην ταινία "Αrmageddon", στην κωμωδία "Talladega Nights", αλλά και στο "Daredevil" και "Sin City". Επίσης συμμετείχε σε τηλεοπτικές παραγωγές όπως το "Two and a Half Men", ενώ χάρισε τη φωνή του σε ήρωες κινουμένων σχεδίων, όπως στο Kung Fu Panda.

O Tom Hanks για τον Michael Clarke Duncan
"Είμαι εξαιρετικά λυπημένος από τον χαμό του Big Mike. Ήταν ένας θησαυρός που ανακαλύψαμε όλοι στα γυρίσματα από το Πράσινο Μίλι. Ήταν μαγικός". Αυτή ήταν η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Τοm Hanks μόλις έγινε γνωστό ότι ο Duncan έχασε την μάχη με την ζωή.
Θρήνος στο Hollywood για το θάνατό του Duncan
Από τα ξημερώματα της Τρίτης, δεκάδες ακόμη συνεργάτες του ηθοποιού έσπευσαν να εκφράσουν τα θερμά συλλυπητήρια τους, δείχνοντας την αδυναμία τους στον πάντα χαμογελαστό Michael.

Συγκινητικά ήταν και τα λόγια του Mario Lopez για το θάνατο του ηθοποιού. "Αντίο Μάικλ. Ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που είχα την χαρά να συνεργαστώ".

Η ηθοποιός Olivia Munn έγραψε στο twitter της: "Ο Michael Clarke Duncan ήταν πάντα χαμογελαστός και είχε μια αγκαλιά ανοιχτή για σένα", ενώ η Rosario Dawson δήλωσε χαρακτηριστικά πως "ήταν μια τόσο ευγενική ψυχή. Έφυγε πολύ νέος".
Από την πλευρά της, η αρραβωνιαστικιά του, Omarosa Manigault-Stallworth, ζήτησε σεβασμό της ιδιωτικότητας μέχρι να ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες για την κηδεία του και οι εκδηλώσεις μνήμης. Ο γάμος τους προγραμματιζόταν για τον Ιανουάριο του 2013.

  Πηγή φωτό: Getty Images

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου