ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Το νέο σώμα της Christina Aguilera φωνάζει από μακριά: Καμία Adele και Kim

 
Γοργόνα βγήκε στη στεριά: αυτό θέλαμε να φωνάξουμε μόλις είδαμε την ολοκαίνουργια εμφάνιση της Christina. Μονάχα που αυτή η γοργόνα έχει φάει πέντε-δέκα τσιπούρες παραπάνω.

Ένα δάκρυ κύλησε στα μάτια μας μόλις αντικρίσαμε την τελευταία εμφάνιση της extra juicy Christina Aguilera. Το κορίτσι που κάποτε τα πέταγε για να δείξει τους κοιλιακούς της, που φορούσε μίνι φούστα μέχρι τον αφαλό για να μας αφήνει να θαυμάζουμε τα skinny πόδια της, που έκανε την Britney Spears να μοιάζει με αγνό παρθένο αγγελάκι, ναι αυτό το κορίτσι...μπατάλεψε κύριοι.


 
Εντάξει δεν λέμε, η γυνάικα έγινε μητέρα (ναι, αλλά το 2008) και οι καμπύλες είναι το νέο μαύρο (βλέπε πώς τρέχουν τα σάλια όταν κοιτάς την Dita Von Teese και την Christina Hendricks), αλλά αυτό δεν δικαιολογεί το γεγονός ότι η λατίνα diva έχει κάνει μία περιφέρεια μεγαλύτερη και από αυτή της Kim Kardashian και της μητέρας Kardashian μαζί.


 
Ωστόσο, α όλα κι όλα, η Christina λατρεύει τα κάλλη της και είναι περήφανη για τη νέα της σιλουέτα  - εξού και η τόλμη της να φορέσει κολλητή τουαλέτα Michael Kors στα Alma Awards, όπου βραβεύτηκε για την φιλανθρωπική της δράση. Και επειδή θέλει να μας κάνει να το αγαπήσουμε και εμείς φωτογραφήθηκε με αραχνοΰφαντο σεντόνι να καλύπτει τους χυμούς της για το εξώφυλλο του νέου της single "Your Body".

Γεια σου ρε big mama Christina.

Φωτογραφίες: Getty Images

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου