ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Η κρυφή σπηλιά της βίλας των οργίων του Silvio Berlusconi για πρώτη φορά ανοίγει τις πύλες της


Δες φωτογραφίες από την κρυφή σπηλιά της βίλας Certosa με τα bunga bunga πάρτι. Η πισίνα, το ψηφιδωτό πάτωμα με τον Ποσειδώνα και η πρόσβαση σε αυτή.
Φωτογραφίες από τη σπηλιά της βίλας Certosa στη Σαρδηνία που ανήκει στον πρώην Ιταλό πρωθυπουργό, Silvio Berlusconi, δημοσίευσε ο Antonello Zappadu στο προσωπικό του blog.

  Η βίλα Certosa είναι γνωστή από τα bunga bunga πάρτι στα οποία συμμετείχαν δεκάδες γυναίκες μεταξύ αυτών και ανήλικες.

  Το σκοτεινότερο και πιο απόκρυφο σημείο της έπαυλης των οργίων θυμίζει ταινία του James Bond, ένα υπόγειο δάπεδο με πισίνα η οποία διαθέτει ψηφιδωτό πάτωμα με τη μορφή του Ποσειδώνα.

  Η σπηλιά συνδέεται με την υπόλοιπη βίλα με σκαλιά και ένα μη ευδιάκριτο πέρασμα. Σύμφωνα με τη New Tork Daily News, το συγκεκριμένο σημείο της έπαυλης χτίστηκε το 2004.

  "Οι μυστικές υπηρεσίες μου ζήτησαν να κάνω αυτήν την κατασκευή ύστερα από 38 απειλές που δέχτηκε για τη ζωή μου", είπε ο Zappadu.

  Ο ίδιος ισχυρίζεται πως οι φωτογραφίες δεν είναι δικές του αλλά του της έδωσε κάποιος άλλος. Ο Zappadu τα τελευταία χρόνια είχε γίνει η σκιά του πρώην Ιταλού πρωθυπουργού. Το 2009 φωτογράφισε γυναίκες στη βίλα όπου παρών ήταν και ο πρώην πρωθυπουργός της Τσεχίας, Mirek Topolanek.

  Στην ίδια έπαυλη έχουν προσκληθεί και έχουν μείνει τόσο ο Tony Blair όσο και ο Vladimir Putin.

 
  Όσο για την προέλευση των bunga bunga πάρτι που συμμετείχε (και πρωταγωνιστούσε) ο Berlusconi, είχε πάρει την ιδέα της διοργάνωσης τους από τον πρώην δικτάτορα της Λιβύης, Muammar Gaddafi ο οποίος σκοτώθηκε τον Οκτώβριο του 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου