ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Συγκινητικό τελετουργικό για το "Χίλσμπορο"




Φόρο τιμής στα 96 θύματα του "Χίλσμπορο" απέτισαν Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν την έναρξη του μεταξύ τους ντέρμπι για την 5η αγωνιστική της Premier League.


LFC από f100002164849418

Στο πρώτο παιχνίδι που φιλοξενεί το "Άνφιλντ" μετά την αποκάλυψη του πορίσματος της Επιτροπής Έρευνας του "Χίλσμπορο", που έφερε στο φως της δημοσιότητας τα πραγματικά γεγονότα της αποφράδας 15ης Απριλίου 1989, πρωταγωνιστές ήταν ο Μπόμπι Τσάρλτον και ο Ράιαν Γκιγκς. Ο μεν βετεράνος "θρύλος" των "κόκκινων διαβόλων" έδωσε λουλούδια στον βετεράνο αρχηγό των "κόκκινων", Ίαν Ρας, ενώ ο Ουαλός μεσοεπιθετικός με τον νυν αρχηγό της Λίβερπουλ, Στίβεν Τζέραρντ, απελευθέρωσαν 96 κόκκινα μπαλόνια, στη μνήμη των νεκρών.

  Σειρά πήραν οι φίλαθλοι στην ΚΟΠ, οι οποίοι συνέθεσαν ένα μωσαϊκό με τη λέξη "Truth" (="Αλήθεια"), ενώ στην απέναντι εξέδρα, το αντίστοιχο μωσαϊκό περιελάμβανε τη λέξη "Justice" (="Δικαιοσύνη"). Η αναφορά γίνεται στο περιβόητο πρωτοσέλιδο της "The Sun" και στην απαίτηση όλων, μετά την αποκάλυψη της αλήθειας, να υπάρξει και απονομή δικαιοσύνης.


πηγη :www.contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου