ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Τα αίτια για το θάνατο της Whitney Houston (video)


Σε υπερβολική λήψη συνταγογραφημένων φαρμάκων οφείλεται ο θάνατος της Whitney Houston, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα.
Νωρίτερα είχε ανακοινωθεί πως η διάσημη τραγουδίστρια πνίγηκε στο μπάνιο της, σε δωμάτιο του Beverly Hilton Hotel. Μάλιστα αρχικά ειπώθηκε πως τη βρήκε νεκρή στην μπανιέρα της ένας στυλίστας, ενώ αργότερα έγραψαν ότι τη βρήκε η θεία της, Mary Jones. Η είδηση τελικά διαψεύθηκε.
Επίσης, όσον αφορά την κηδεία της, αυτή θα τελεστεί το Σάββατο στο Νιούαρκ (Νιου Τζέρσεϊ), στην εκκλησία όπου τραγουδούσε όταν ήταν παιδί.
«Η κηδεία θα γίνει το Σάββατο το μεσημέρι στην Εκκλησία της Νέας Ελπίδας των Βαπτιστών (New Hope Baptist Church) στο Νιούαρκ» δήλωσε υπεύθυνος του γραφείου τελετών.
Δημόσια επιμνημόσυνη δέηση θα τελεστεί επίσης για δύο μέρες στο Νιούαρκ στο Prudential Center, ένα αθλητικό κέντρο που μπορεί να φιλοξενήσει περίπου 20.000 άτομα, ανακοίνωσε από την πλευρά του το τηλεοπτικό δίκτυο CBS, χωρίς όμως να προσδιορίσει τις ημερομηνίες.
Η Whitney Houston το μοιραίο βράδυ του θανάτου της ήταν προγραμματισμένο να παραστεί στο gala των βραβείων Grammy.
Η βραδιά της απονομής των Grammy ήταν φανερά επηρεασμένη από την τραγική είδηση, με πολλούς καλλιτέχνες να αναφέρονται σε εκείνη, ενώ ξεχώρισε το tribute της Jennifer Hudson όπου ερμήνευσε το 'I Will Always Love You'. Δείτε το παρακάτω:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου